[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

716 回覆
16 Like 10 Dislike
買袋記得睇左重量先買
gregory 啲袋重量無得輸
又輕又襟用
唯一唔好太多人用,
去旅行香港人標記(加埋支消毒酒精100%認證)

本身睇過mystery ranch特價想買
返屋企再睇下資料重量
就放棄左
重量係一個問題,但個背負雞先至係死症

Gregory 啲袋唔夠厚,放laptop唔安全,所以從不考慮

MR啲3-way袋型就型,但當edc袋用唔好用嘅,攞嘢放嘢都唔方便。做gym或者去旅行用就差唔多
gregory 裝laptop,一秒撞地
旅行你果隻thule chasm同 ulvo都唔錯
自帶防水
美國製有無咩介紹
triple aught desige 美製mr?
點睇TOPO DESIGN啲背囊?
個款幾好睇但係個無背墊
感覺同價位無狐狸好?
Dsptch / Briefing 點睇
MR同Briefing都有了 新款好肉酸
Dsptch望下先 感謝
美制野唔一定好
之前買epperson mountaineering,啲扣位生鏽
零背負,放啲盒裝野會頂背脊
無記錯,mr post都話美制mr唔得
Eppson我都有 好淋好扁 袋入面接駁位又無封邊
你講開先醒起
我則面水樽袋,爆線甩晒
要叫老母聯針搞返
果時見半價,made in usa就衝
淘寶有unicorn v2賣
的確,CPP個背負系統係帶問題,條帶咁厚,估唔到咁唔舒服🥲
搞到成日要扣埋胸前條帶先搞得掂
點解仲有咁多貨
幾錢
見carousell 有條柒頭成日del 左又post4000幾蚊揾鬼買
hill people gear?
ULA dragonfly新出36L
幾靚仔不過25L嗰種有少少似抄不死鳥個型
各有各好
TOPO價位平少少 料又好
狐狸贏在產品線豐富 材料好襟

Topo Mountain pack 28
MOUNTAIN ACCESSORY SHOULDER BAG
我鐘意呢2款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞