[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike

有無巴打知mike導依款咩牌子
似冬甩
平過cap1/2
用咩料?
成日覺得個啲crafted from recycled materials其實關我撚事咩
cordura定xpac定其他料唔該寫清楚
回收料都有分 壓出黎 定 織出黎
變返條線再織成一塊布果D其實都幾穩陣 無乜問題
但壓平變一塊布出黎果D好快變形打柴
佢地有D會好狗係果面做拉絲效果
或者除左呢款有冇咩淺色,無咁牛龜笨重嘅款式介紹?最好香港買到
有冇師兄用Blitz 35
想用嚟backpack旅行10日
想帶埋相機鏡頭,唔知夠唔夠?
另外應該handcarry唔到?
係咪可以寄代購?
請問知唔知邊度仲有Fjallraven skule 28 黑色?
$225免運 買多件就夠
好似四圍無晒貨...
https://www.instagram.com/p/C210qFxtr-P/?utm_source=ig_web_copy_link
但佢官方IG會送 你試下啦
你幾高呢?
15L 應該幾細隻下喎
鐘意用細袋?
唔係下下都要拎26L+嘅
你帶得少嘢 唔用pouch 又浪吓浪吓
bullet除左無背板 拎黎做edc夠晒啦
純粹問係咪真係鐘意用細袋...
我自己平時日用都係18-22L 唔大的
驚佢唔知15L係幾大隻
出於好心...
好多人唔知15L係幾大隻
原來免運價降低左
淨係去到3月
So, starting today through the rest of March we are lowering our free international shipping threshold to $225 for most countries across the world (see full list and exclusions here). This means that many of your favorite backpacks now ship free.
SPI巴點睇thule背囊?
本身用緊Able Carry Daybreak 1
Full load果陣好ok但係揹得少野嗰陣個背囊就好扁
有有方法可以令個袋少野得黎又夠挺?
thule - 四平八穩
無乜缺點 都無乜邊方面好突出
鐘意佢個樣/設計 可以去馬啊
但等特價啦
無特價我就會去返
Gregory 美版多D , 輕D & 揹帶會舒服少少
設計差唔多
巴打 想請教吓有冇好似Porter咁 簡約風嘅背囊
筆直大嘅 $2000

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞