DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
我都試下先
琴日將倉庫所有800以上精華抽成精華 大約十件
但冇郁D暗金+有兩件800衫
即跌吸怪衫 爆擊鞋 命運拳

今晚開個小號拎哂D暗金+800裝先
有無人可以解釋下,賊用INNER SIGHT配 RAIN‍ OF ARROWS係咩玩法
以前佢地會講下GAME野, 點知兩條肥婆係咁講自己野
咩讀建築系入撚左黎做
又咩my wife 政治正確到好撚嘔心
https://youtu.be/4-G3j00RQ1U
以為佢地會講下GAME野, 點知兩條肥婆係咁講自己野
咩讀建築系入撚左黎做
又咩my wife 政治正確到好撚嘔心
大弓恐怖啲
望都未望到佢一支穿雲箭射埋黎
一下70%hp如果不幸被冰凍就死硬
不朽放射做咩呀
有冇俾殺怪令附近怪加攻嘅大弓射過
一入門口要行一段路 上上落落先有怪都夠死
試過死得好安詳一下KO
果下我擔心太快㩒復活會仍然扣緊血再死多次
請問下岩岩W3上到W4可以點過渡
玩Barrage Rogue 59打完入到W4
NM可以打到20 但打唔到21
係咪只可以係helltide做下寄生蟲
禁esc > quit Diablo IV > 打開steam > 買baldur's gate3
唔使寄生蟲咁辛苦啦, 世三輕鬆打完, 去寶箱前熄game 轉世四就拎到
返T3升多幾個LV先,齊神聖裝再上T4
去到60著到遠古裝就應該打得到
100lvd裝刷唔到靚詞 打唔贏Lilith
隻game真心勁好玩 唔明點解咁多人鬧
70lv過d就解哂通行證同章節 唔洗逼住折磨自己到100lv 暴雪真係好錫玩家
60lv先裝到遠古
正規係打軍團升
但而家冇乜人打軍團
都係跟團上60lv賭武器再自己刷PvP
你試下由70升去100,應該有另一種體會
佢地設計70-100升得太慢
升咗幾lv先棄曬時間執垃圾仲要升得慢

非賽同賽季都冇心機升滿一隻 後期真係空洞到好恐怖 見捱到100lv既好多都係靠卡地城 我單機仔更加頂唔住
個bug係點?
D4好似係我玩咁多game技能冷卻最長嘅game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞