DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
monk
Tomb Lord
個IP已經玩爛
我淨係想睇DI隻手機GAME幾時結束營運
你依家就用得啱喇 所以咪話你表達能力有問題囉 有咩就直接表達 轉咁撚大個灣無人知你想講乜架
點嘈都好
至少要等多兩季先回正軌就一定係
繼續等d3 ptr開季
咁撚大成就 咁想俾人講咪叫被你帶個啲人上嚟講囉
2.01 時出咗聖騎 (Reaper of Souls)
2.69 時出咗死靈 (Rise of the Necromancer)

BZ都對佢地唔錯

聖騎曾經有幾季好勁(包括S7-S18, 同埋S28) ,而家都係速刷最快

死靈係首席RGK (Rift Guardian Killer) ,同埋RATHMA中高層團體速刷AOE擔當,如果真係想玩純召有DPS D3 RATHMA死靈就係例子
錯,#357
唔單止,
2020時每個CLASS新增咗一套新既SET GEAR
2021年尾再新增一套

並且喺2022年將所有SET GEAR獨立分開各個LEADERBOARD,確保唔同BUILD都可以比試實力
隻on9 game仲賺緊
1-100 Level 無出過狼頭
爆完機唔想玩 帶friend打幾場地城 場場都出狼頭撚鳩我
放哂倉庫啲裝備落分身 即刻出齊暗金盾同寶寶戒
同班低質人係冇野好討論
佢見到你個名就笑你on9 而唔係討論件事
支線有a1 救老公同救個附身女人
其他a 有個中毒要走黎走去救佢
仲有個咩鵝招牌
其仔都冇印象
說話唔可以咁講
雖然係見到縮縮個名就想笑佢on9 不過淨係佢柒個陣我先會出聲嘅 咁佢成日柒 我都無佢辦法
你地班友平時把口有幾臭
柒左嗰陣咪有幾多人出黎gut你law
打得diablo 都有番咁上下機齡, 當你廿尾三十頭
放工進修o既進修, 湊仔o既湊仔
一日打一兩粒鐘機又得罪你俾你話廢人
我就唔信你老豆生你嗰陣日日打兩粒鐘以上機喇
真係廢人生著個廢仔日日J打機成就
原來冇新人口出世既
一定要同一個年代先打得機
一日返8個鐘計埋其他野12個鐘
sleep 8
即係點都有4個鐘
識好多有仔有女咪又係晚晚打幾個鐘
自己做奴隸工時長就唔好出黎柒啦
每晚on 一on 就想打爆機出軍帽咁大想頭
全放?咁味要開好多隻分身
淨係放獨特同800 item power以上既就ok
應該唔駛太多隻人
好高質嘅討論 駁吾刀
想知每晚打幾耐會出軍帽 真心求教
其實廢人嘅定義係每日打機2小時以下定點?
講真
D3 時代有玩既兩隻手數得晒
層次根本係ANOTHER LEVEL,好難同冇玩過既人討論
已經講緊GR 呢啲低層次嘢,都唔明又要拗,我已經冇講啲咩周期性輸出,SNAPSHOT,AREA DMG EXPLOSION呢啲D3核心技術同機制既理論,都係一如愛迪生所講,D3 好易學,但好難精同好難玩得勁。
可能研究下c drive個save再改重快
爭論係咪廢人係冇咩意義
我既論點係
你而家升100 =打完nm100 =打完莉莉有咩做
然後你一日玩幾多個鐘只係影響3日定21日
之後既野係冇改變
你地就只係講2粒鐘唔係廢人 好偉大
即係放走曬800up同暗金就可以?想開隻德但德好食暗金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞