DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
好似係ultimate edition個emote黎wor
記得無得買, 係咪有乜意外而家先出貨俾你地咋
原來唔係ultimate嗰舊emote, 係preorder送o既
唔係喎,我都冇pre order😅😅😅我7月先買game既,仲要係標準版
人魚寵物係邊拎出黎
D3入面的,垃圾驚唔洗理
有人試左

https://tw.yahoo.com/games/diablo4-loot-094055555.html

近日中國大陸 NGA 論壇上,一名網友表示,從遊戲剛開始的非賽季到賽季練了 3 隻以上的角色,幾乎都是剛到世界難度 4 時會獲得一個 800 強度以上的武器,隨後很長一段時間都不會看到 800 以上的武器,加上近期有人不少人懷疑暴雪設計讓系統會檢測倉庫和現有角色身上的裝備,所以決定進行測試。

他把倉庫中全部的獨特裝備放在一隻新的角色身上,發現這樣做之後,整個遊戲的掉寶率有非常明顯的提升,從原本一整天刷下來 2-3 個 800+ 的武器,到現在 2 小時就掉落 4-5 個,差異非常明顯。

後來在黃裝的神聖和遠古上也進行了測試,把身上和倉庫中的武器丟到分身上,武器只使用 750 的強度,結果 3 小時就出了 7 把 800+ 的裝備,掉寶率高到像是換了一款遊戲。也就是說你全身的裝備越好,那麼掉寶率就會越低,只是單純的拉長玩家在終局的時間。
幾好睇另一個post都嘈到拆天
好撚過癮
唔玩就唔玩
又要入post嘈交
咁犯賤都有
npc神弓
另一個post照樣都有d4兩大白卡
好fun
一日玩得一兩個鐘既都係廢人
笑死你都有追post
早排DC搵弓先知咁撚難搵 800+無人賣咁濟
好似即刻改左出暗金率打左幾個鐘有3-4件,不過都係出垃圾
我果把813都係咁岩見到先買到
追post 好有樂趣
突然間就會有人嗌交屌鳩人
唔怪得 今日一場有2件垃圾暗金
其實嗌交post都有趣過隻game
hunter's zenith + 熊頭係唔係就可以 0CD炸盾
抖下仲好,何必動氣
有家用機版
但係同pc平台係分開
...
好彩睇到即刻問個fd
真心懷疑佢地有病
一樣有人玩家用機版
相對上 就人流少好多
但你同唔到 pc版既人一齊玩/交易

如果你想玩手制
可以玩pc版 但插手制玩(我記得好似係可以)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞