DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
有冇人呢幾日都好lag
佢跳起臨出時留喺7點方向
當地面有嘢時向2點方向閃三下,小心唔好出界
平時打時都要近7點方向

佢仲有下三角刺,呢個小心避就唔難,但唔好留中心點
等出leaderboard到時就會有意思
其實夠血既話直情出圈避都得
暴雪:你已爆機 下季見 比埋日期你
整多一頁放gem都要整咁耐
過幾日試吓

依家做吓支線 睇吓佢講咩先

完咗主線 支線講嘅嘢 有啲唔同咗
支線其實都幾有趣,尤其個老母成日想殺左個女
如果唔係秒莉莉絲都唔會發現嗰地台閪冧嗰陣會lag 死
season of bug
冇玩d3
想問下d3同d4 end game有咩分別?
除左多個leaderboard
唔係不停刷秘境/地城 刷高層數就完?
睇你點定義end game

D3升完level先係開始,幾時完由玩家自己決定

D4就進入T4先係開始,D4亦都預定左完結比你,打完莉莉絲其實就唔須要打落去
d3個天花板好高,亦可以好低,有啲人齊裝爽刷100+ 就得,有啲人會玩埋season chapter - conquenor 先afk,有啲人就要挑戰leaderboard(某啲人入到top1000就得,某啲人想做頭幾名),幾時end 好objective

而d4 既endgame係tier 100 同lilith ,天䕿心板相對低非常多,普通平民裝未到100lv 都做到,但升等時間比較長,d3可能頭5個鐘就爽刷,但d4要至少三四日後
如果係咁
s3見
唔想慢慢研究咪睇YT 好多片有教點避個三種刺
睇吓支線仲開心過刷普通地城攞聲望,不過僅限第一次
仲記得有個任係喺個賊竇到救咗條犯咗幫規嘅古惑仔,點知下一個任務條友就反轉豬肚出賣主角比個幫主
不過我個時已經70lv 企係原地俾佢地圍毆都唔扣血
方向正確 應該過多兩季有正常遊戲體驗了
最明顯係世王嗰陣, 其次就蜘洞門口, 地城入面好少, 有都好短暫
打浪潮唔關左跨平台玩都玩唔到
S1一個月
己經講下次賽季
平時唔係好撚自大既咩
而家終於認衰仔啦
睇黎降到1.幾分好撚驚比m$壓價
S2 已經唔再要你跑一次聲望
已經無乜野好玩架啦,諗住上去打一兩場,仆佢街lag 到係咁死
有時時間岩就淨係上去打隻世王
連續唔知幾多次冇暗金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞