DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
望下果2件地城designer
真係唔出奇
睇完廢到game都唔想開,玩家就係比依類人撚緊
果兩件睇個死性都係俾人推出黎
同外界講自己fulfill咗啲政治正確KPI
有冇ps版 想入坑試試
最慘既係load 埋其他玩家個倉
但資料save 係自己部機
兩樣野真係世界級
我將D裝都落哂架, D靚符打得咁辛苦俾人CHOK錢買左佢, 一來已經好唔甘心, 二來食到黑錢俾人BAN就仆街
7秒唔夠 一定要8秒 佢個特效寫就寫5秒 上到頸鍊有7有8
https://www.youtube.com/watch?v=WaRJssGpS9E

盾嘅lvl唔會影響炸出嚟嘅傷, 屏障加成先會
所以之前我玩s0s1
打到靚裝一定係自用
次貨先掉出黎賣
梗係自己爽咗先啦打機啫又唔係打工
咁樣搞,全部裝都要屏障
我就講遊戲交易冇問題
你就講複製裝同金幣

我點會唔知而家買到複雜裝同複製金幣會ban
全部公告我都有即刻更新

我講緊同人交易係正常 唔應該唔用交易系統
本身我都係單機,交易搞到柒晒都影響唔到我(好似係)

只係希望S2唔使再打多次聲望,已經滿足了
單機mode但要硬食空氣牆
你話交易個機制冇問題冇錯啊
佢話交易嘅物品有問題都冇錯啊

兩者冇衝突close file
可能純粹佢唔likely我
係都要雞蛋挑骨頭 再唔係就扭曲解讀
開口埋口MK小學雞 五十步笑百步
你話交易個機制冇問題冇錯啊
佢話交易嘅物品有問題都冇錯啊

兩者冇衝突close file

可能純粹佢唔like我
係都要雞蛋挑骨頭 再唔係就扭曲解讀
開口埋口MK小學雞 五十步笑百步
阿馬用Bug 伊司弓比旋風barb秒
無衝突 係條戇鳩9唔搭8啫
講緊bug錢bug裝 無端端跳出嚟講交易系統無問題 仲反問唔用就好威 完全唔知佢jm9

講覺得威點都唔夠佢地用bug打完nd100上嚟又po圖po片po build 威啦 五十步笑百步喎…….
我都係
未睇之前就算打得慢都會收工開隻人仔出黎撚下
依家真係完全唔想開game比人撚
大地壁壘等級係唔係越高越好?
條ban list大部分都係強國人同台仔,用外掛
而家先黎停交易
我都係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞