DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
玩開國際服
唔識中文既, 一樣可以用中文化
成隻GAME 基本上唔洗同其他玩家交流
台服 人流極少 / 又難 買賣裝/ 市場匯率俾外掛搞垮佐
唔捨得台服課落啲skin同特效
過來國際服啦
台服唔知幾時會汁立
你到時課落D SKIN 都係凍過水
課番一次幾舊水, 已經有一套SKIN+ 有倉庫頁/地圖倉/高級倉
已經夠玩
起碼行6秒
跟機刷幾場瓦森拎800裝就通行無阻

訓醒見到尋晚凌晨store買左啲咁既嘢,係比人爆ac定點?有無人都係咁?
Helltide多怪???
我都係咁
唔知係咪俾人爆ac
咁佢係咪諗住ban曬手上有黑金啲人,好想睇佢表演,要做就咪縮,我呢幾日都廢事去交易版,個個偵位飛到咁撚高,正常玩根本買唔到
A point of clarification: players who accidentally traded with a player found using the exploit won't be actioned against.

前日係台仔拍賣網睇到把魔杖想買
咁岩我又有少少錢
佢底價200萬 我直接2000萬買
咁做係咪鬼鬼地
整多套裝玩先,睇片好舒服,唔洗揀野打
草木皆兵
helltide d箱附近係多左怪嘅
輕鬆兩三個字一箱
但經驗同裝唔夠惡夢地城
一定縮縮,我話0既
點先可以係咁炸?我共生有7 秒,係攻速唔夠觸發唔切自然之怒定cd 唔夠
ps: 冇巫婆
啫係佢哋只會足 用複製嘅人

唔會有行動針對買賣嘅人
大嗱嗱成2千萬喎
好鬼呀你
間唔中追post睇佢點柒仲有趣過開隻game黎打
由於金幣和物品複製漏洞,我們已暫停《暗黑破壞神 IV》中的玩家交易,我們正在努力解決此問題。

8 月 16 日開始冇得無限ND。
修正可藉由指定其他隊伍成員為隊長並重複進行惡夢地城的問題。

1.1.1
修正玩家可以透過在最終賽季任務中重置瓦森生成的地城,重複與其戰鬥的問題。
好彩玩過頭兩個禮拜s1就停左
咁有咩分別, 要捉就捉哂啦
D人個個幾十億
我辛辛苦苦打裝賣一轉都係百幾萬, 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞