DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
連登開post都信
頭腦簡單到
畢業裝我會希望數值過一半 技能等級要最高級
爆傷 易傷 個D數值最細同最大差成倍
一定係曲線推post
正常人點會唔知咩係畢業裝
但D4 post 得返嘈交先推到post
柒到痴線 以為係我dislike
你叫? 邊度? quote 嚟睇睇
你說得對
屌你老母咪撚弱智啦
之前bug果陣200蚊台幣都夠買到爆袋既錢 而家唔知了 總之唔買最好 收黑錢被bam
認同 縮縮話過有人笑吓佢不知幾好 又有人推po
負評又如浮雲 佢樂見咁樣架
圖係你自己cap架喎
咁搞笑得唔得架
暴雪話修正左個複製bug了
而且ban左7千幾個acc
價錢低係因為其他國家時薪低 願意用時間刷錢賣
格下價再買囉
問緊你邊度叫我負評你 cap乜鳩野圖呀
縮縮柒得嚟起碼正常對答
你條柒頭係完全9唔撚搭8 被人負評嬲得滯?學吓縮縮啦
你係嗰個po度俾人笑到無聲出喎 又點解係我想俾人屌? 係唔係輸錢輸到有幻覺呀
先祖鎚現時仲玩唔玩得過
你似乎有怨念
但都係等第二季吧
上面講既係

新手問咩係畢業裝
我答其實畢業裝會喺幾LV, 邊階段就會儲到
有人衝入黎話: 做唔到T100/LILI就唔係畢業裝
我咪回應, 我地討論緊畢業裝, 唔係討論緊打倒T100/LILI
佢就話, 做唔到打倒T100/LILI 咪永遠唔係畢業裝

喂大佬睇到呢度係咪撩交嗌先, 傾緊啲死物(equipment), 忽然間講殺咩怪打咩層數(achievement)

我見到呢句回應: 打倒T100/LILI 你做唔撚到你既事, 咪喺度插嘴

咁叫有錯??
然後就俾人圍屌, 果然係連登, 是非不分

咩人趕走咩人, 你地覺得自己啱咪啱囉, 有乜說話好講
執左雙手build唔錯,玩落手感唔錯普攻高攻速、雙揮又高持續;我見先祖啲youtuber又重新玩返,睇下係咪玩得過,係就儲料試下
全年加左50%又要話比你知咩
短短兩句就知你唔識買股票 自暴其短
唔買都岩架啦 買左都係即日比人割韭菜
你一段野覆兩三次 好似你嬲D喎
今晚會唔會谷住道氣訓唔著架
覆同一段野兩三次就係嬲
咁似啲毒撚見到女神覆機就以為係對你有意思你喜啦

問你邊度叫過我負評你呀 搵到未?
ps5玩pvp

成日打死靈就勁lag 兩隻召靈同場就lag都唔知做緊咩
咁叻仔識用比喻
係啊 但我係女神 你係毒撚
毒撚就係唔應機都會係咁覆

我都問左你幾次玩過D4未 答到未?
都啱嘅 咁柒叫你點答我啫
玩都冇玩過啊?
成個怨婦咁係到撩交嗌 刷存在感
人唔笑狗都吠
嘈交搞到無人理縮縮

“插嘴”嗰個唔係就係一開頭問野嗰個咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞