DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
已經沒咁多人玩,再捉就沒人架啦
s1就由佢爛
s2從0開始

洗個易傷 骨矛係咪可以畢業?
我估你可能係調侃緊,
但如果暴雪唔狠心一次過捉哂佢,唔嗲唔吊咁
都係唔會俾到信心人返黎玩;
咁我寧願佢一波捉哂所有copy裝 chok錢既好過
前提假設佢捉得準,同真係做到居分到邊啲係"accidentally" traded with a player found using the exploit
邊啲意外邊啲意圖,已經好難分啦
仲以為佢地咁耐都唔做野係等D黑金流通晒再一次BAN晒全部拎到黑金既人 反正錢已袋理撚得你
讓子彈飛
幸運觸發機率重唔重要?
由開始有傳聞有bug到依家都冇交易過
官方都有交易discord
交易有咩問題
如果副手用暗金盾就重要
驚收到黑金啫唔交易冇收過咁佢點ban都唔關我事
由試玩到依家都未交易過
就係想用暗金玩無限風暴
咁是咪應該繼續用支杖
病咗幾日冇玩,今日見到暴雪因為搞唔掂複製bug要關閉交易功能,笑L死
你個交易咪又係要in game先可以完成
同喺咪dc deal有咩關係?
你覺得喺dc deal完俾暴雪ban咗會開返個acc俾你?
到底點解會fix唔到
玩pre season s1冇trade過都差唔多bis哂

keep多幾份好野都冇位放
有角色數據放係client side以為玩緊d2
果時dupe到成版soj 財自唔使farm去pvp
問題係講到交易就有問題
你覺得唔用交易功能好威?
無啦啦講咩唔用交易好威成件MK小學雞咁
依家講緊垃圾bug搞到一地都係複製裝同金幣,唔係交易有冇問題嘅問題,而係出事暴雪會唔會理你嘅上訴嘅問題,明顯係對暴雪冇信心所以唔交易啦好冇,威乜9嘢
係咪又要分返開主機同pc server
又有嘈交睇
大家無必要為隻垃圾GAME動氣而互相筆戰
呢隻game真係唔值得嘈,短短兩個月入面間公司做過嘅閪野多到數唔清
至於雪粉衰撚過五毛港共,直接封鎖就ok
要寫過d野,online game save向自己電腦度,真係世界級,解決唔到幾星期先關閉交易功能真係打咁耐機未見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞