DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
依你邏輯 又會有人認係餓狗都有嘅
唉屌 同一個po覆咁多次 我一定好嬲
79%
其實你係咪回錯po呀柒頭 你個白卡po係財經台呀
都係想話比你知姐

我同你睇下邊個中1001 邊個開
你唔嬲
但你好在意
繼續堆上去都冇所謂
唔會增加坦度 但係會增加炸盾傷害
依家興高血高屏障 唔怕煩玩埋殘血流
幾乎可以全傷硬食
吓 依家又唔係嬲喇
竟然有人柒得過縮縮 笑死 真正物以類聚
有咩柒
我試過將大地壁壘升到去15級但傷害唔覺有提升
盾lv只影響坦度
我宜家開盾最多見到得萬一,可能因為我得萬2血..已經90但打90up仲係會比怪秒好似侮辱緊炸盾咁
你唔駛同佢擔心, 每季開始都大把人回歸, D3 當年開頭咁爛一樣出到 29 季, 隻game 其實好多死忠, 香港人食開快餐唔知, 但大陸同台灣班死忠佢地點鬧完開季就自動回歸再比心機研究
封咗咁多 QQ仲有咩 大陸人
有一講一, 依家主流 build 最有心機研究就係支那仔
佢哋點研究build關我屁事咩

佢哋用bug同外掛就關我事啦

次次最影響遊戲體驗就係班支那仔
講到呢度無人用bug咁
fix bug咪又係成班屌哂鬼
而家啲奇build都係靠barber先玩到
尋晚推到遠距離傷害減免最高(甲,褲,符)都係俾弓佬一下秒真係唔太想玩落去, 要點推先捱到佢一箭
公道講
打咁多機研究玩法數據統計等方面
不嬲都係韓仔同支那仔最出色
另外 買黑金啲ac已經解封晒
一律建議轉職轉BUILD
然後要屌就屌BLIZ唔平衡
其實你一下秒OK, 俾少少提示丫, 例如MON邊會有發光, 提示有危險, 我避唔到就我死我接受喎, 但而家JUMP SCARE咁, 真係灰灰地

自問對暴雪無咩怨言, 知佢地都有難處, 但呢種虐玩家既機制真係有D作嘔
改做紅幽靈個砲咁有提示咁樣起碼有啲互動性,你突然一砲秒人擺明恰我呢啲老坑啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞