DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
今晚重開交易系統

減免無,全部都係攻擊技 回魂技
要刷返啲減傷加血加護甲詞條,全攻玩唔到落去
咁今晚試下轉或直轉骨矛build算 thanks
D3都係Diablo 系列
你講相關game一樣可以討論
但你講咁耐都係係到話人詬病
我講好事就即刻反問當自己係咩
成個post就係你充滿戾氣
真 你都冇玩過
同緊個冇玩過Diablo4嘅人傾緊d唔關Diablo4 嘅野
你班柒頭玩D4玩到要攞威 又唔俾人話得?

睇吓你老友先啦
開口埋口話人廢 好意思講充滿戾氣
又黎了
講件事就0反駁只可以攻擊個人
笑到仆街
我試完啦

不過唔知 係體感問題 定真係咁

個倉如果放全部都係垃圾

咁就會當咗個倉入面嘅垃圾係 想要嘅畢業裝

依家 核心 爆傷 易傷 保底出一條

為咗令佢出多啲800+

我只留 750以下

好笑嘅事出現

750- 嘅裝已經好小出現 完完全全嘅垃圾

放咗半個倉 已經搵唔到四條都垃圾
暴雪總裁表示《暗黑破壞神 5》不會讓人等待太久

https://gamerant.com/diablo-5-wait-shorter-diablo-4-blizzard/

你想講反駁上面你講嘅野?
頭先已想問呢度有冇巴打明你講乜鳩野
到底暴雪食錯咩藥
哩排咁多神操作
定係受人指使
如果都係d4之流,出到9都冇用啦
如果仲出到嘅話
爆到機點都想同人分享喜悅
但你就唔係一齊喜悅
反而係到嫌三嫌四 挑挑剔剔
就算我而家1帶3過100層你都會照樣揪秤我唔係0死學咩人帶
或者打咁慢不如單機
你就係咁嘅人
我試完啦

不過唔知 係體感問題 定真係咁

個倉如果放全部都係垃圾

咁系統應該會當咗個倉入面嘅垃圾 係你想要嘅畢業裝

依家 核心 爆傷 易傷 保底出一條

為咗令佢出多啲800+

我只留 750以下

好笑嘅事出現

750- 嘅裝已經好小出現 完完全全嘅垃圾

放咗半個倉 已經搵唔到四條都垃圾

但係唔知本身係咁定點
搞到巴打講d野都要驚錯字眼比人揪秤
叔叔都係咁串人
咁快開返交易
唔知啲價格大唔大變化呢
笑死
縮縮係想分享喜悅 ?
話人打得慢又打得廢 應該會係萬xxxx 係咪搞錯啲咩
冇搞錯
佢今季一見人打到100就串人
明明都係想分享喜悅
原來係關個倉庫事,之前都覺得好奇怪,心諗明明啱啱上世界4嗰陣好快就打齊成身啱詞嘅裝,結果80呢之後刷一日都唔知有冇一件3/4黃裝,仲以為呢隻game有新手福利期咁好,屌原來係拖遲player畢業。
我仲有幾件裝係76lv
我諗除咗打到軍帽之外 分享其他野都會俾佢話廢
佢會話
打到軍帽又點
依家平民裝都過到爆到機
冇必要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞