DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
減少EXP需求最實際
一個月已經擺低左無玩
轉build太麻煩
倉太少位 啲賽季石又阻訂
拎D時間去跑下T2低樹,好過再打一次STRONGHOLD吧
今次有幾多千字
所以d4 唔會d3 咁有ptr
而係直接就開始?
暴雪真係特登整閪隻game,然後再慢慢改返正常
聲望要重打呢啲垃圾嘢都要S2先改返
玩緊俠盜三灌去到80lv,黎個1.1.1 update之後唔想玩停左
頭2星期 升到100LV,打埋100層+uber lilith
已經棄撚佐
S1 根本冇野玩...同標準一樣...剩係多佐粒石
佢而家搞果D 都係基本野, 寶石可以重疊/倉庫頁問題/地城問題
但最大問題仍然冇解決, 就係後期內容太少
冇end game content
岩岩打一場nm 好辛苦先完場 有一種厭惡感
為咗試新手製先開黎玩
寶石箱
Search裝
聲望繼承

呢啲基本功能其實可以直接update
放落去做s2 好撚無恥
洗左2 億都無見過一下爆率,熄game無mood
其實D4真係好易改番好但就係唔改
1) 暗金掉落UP,暗金AFFIX唔再固定(全浮動)
2) 所有武器洗AFFIX/轉PARAGON/轉SKILL 所需費用大幅減價為以前10%
3) WORLDBOSS難度大幅提升,必跌2暗金
4) UBER BOSS 如LILITH 增設LEADERBOARD,分1-4人

剩係咁耐玩性已經大爆升,而且要123 嘅改動FIX真係以一個普通PROGRAMMER 一個工作天內一定寫到做到既嘢,何樂而不為
依家改翻有撚用咩, 都已經人去樓空
有冇用唔知啦
應該要做嘅
其實beta 點解打world boss 好玩係因為有必死同研究走位,好應該將類似uber lilith 放去world boss spawn, 10 個人研究走位打同互救,同必跌unique 先引倒人打
佢地明知隻GAME死緊,反而放慢晒更新腳步,奇招不盡
之後賽季仲想話賣通行証,咁死得啦
廿lv beta打到想del game
冇人打蛋
所有人死哂
P2冇人識疊地下堆屎
一放鬼死鳩哂
暴雪既思路係 降低玩家傷害 ,CDR…咁隻game 就會“襟”玩
咁改唔錯 亦都好易
琴日又用咗1bil洗裝 仲要無high roll 轉build都無曬癮
連餓狗都唔搶屎開新po 此game已完
離題一問有無人試過Last Epoch
點算
股票升返
晚餐飲唔飲凍檸茶好
好彩聽你講去左跳樓 死左幾日冇賣到D股票
尷到癲
快啲搶開po jm9唔開
縮縮呢? 無哂會務搞喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞