DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
我畢業裝定義係打到個d怪有咩問題
冇啦啦突個龜頭出黎比人屌
縮縮永遠唔會令人失望
個post愈黎愈少人
佢地應記一功
認真答你
我客氣係禮貌,屌你係應份

你齊裝打唔撚到係你技術既問題,你自己慢慢深造冇撚人阻止你,仲係打唔撚到你就去驗腦

呢隻game所有畢業裝都打到T100同Lilith

你廢就咪撚喺度吠
你個畢業裝個定義係咁真係要講明先
平時就係靠你條on9先推個po?
人地明明問係咪nm先出畢業裝
佢就無啦啦講升到幾多lv就畢到業 (又唔答人係咪nm刷 )
然後人地覺得無裝有lv都冇用, 打唔到end game野問多佢一鑊
佢就跳制
世界級雞同鴨講
條柒頭戇鳩係人都知
一齊block左佢咪算,日嘈夜嘈有咩好嘈
我都估到啦,露底啦
又係你呢啲仆街撚識喺度搧風點火丫嘛
屌你老母,又一個垃圾
你條傻9 咁易跳制 咪比人點到火囉
無啦啦9唔撚搭8

曲線推post係咪
一定係咁
如果唔係唔會咁戇鳩
縮縮一到店, 所有玩D4的人便都看著他笑,有的叫道,「縮縮,你又被人圍屌了!」他不回答,對櫃裏說,「要兩個隊友,能被我帶過100層的。」便排出九文大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又被人屌走!」 縮縮睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你回覆,被圍屌。」縮縮便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「Diablo的討論不能算罵戰....討論!…… 推post的事,能算屌麼?」接連便是難懂的話,什麼「美服頭十五名」,什麼「留下battle tag,別讓我看到你online」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
季賽祝福提升賣錢會提升埋附魔價格個bug fix左未?第一次洗5萬,第二次已經幾十萬
又係到假冒我地親愛既會長,留id隻揪啊
三位一體互含輪住柒推po大法

一個一日柒一次(最少
一個躁狂屌人打機少(2個鐘以下都係垃圾
一個買美股輸到痴Q咗線(9唔搭8語無倫次
頁第2見我冇覆佢去左我個post覆我
笑死我
到底有幾想比人屌先會咁
仲要成日話人柒 自己就成隻狗咁每個post都要dislike
第一次見人似狗似到咁
駁唔到就淨係識講粗口
文化水平低下
見到你咁樣仲老尷 仲戥你可憐添
Fix咗
個po推得咁行 以為隻垃圾驚有咩更新新消息可以回鍋
入到黎又係啲柒頭廢up推po
柒少陣講少句唔撚得嘅
俾人屌當有趣 自得其樂
每個po dislike ? Ok 啱啱搞咗 依家有兩個喇
笑到痴線 主動申請柒都有嘅
你叫我自己解釋都夠 點敢駁你啫
發覺你啲回覆大部份都係自我幻想當事實
唔怪得玩股會輸到仆哂街
無建設性咁推POST係縮縮風格,無視就可以

畢業裝一般定義係3條AFFIX正確,唔理數值,然後洗第4條
如果連數值去到1-2 條MAXROLL果D我會叫神裝
叫你就做
狗仔咁乖得唔得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞