DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
我都係
上左100之後嗰個星期on咗唔夠一個鐘
無動力轉build
低語幣原來唔出獨特
咁低語幣仲有咩用
勸你唔好 轉完唔啱玩又要搞一大輪
開新角好過
d2core係咪可以參考d人點配裝

Set 熱門睇
我會睇有冇片
有d冇片嘅可能係概念build 唔知實際傷害係點
咁總有D位係唔洗暗金嘅
我齊裝之後會賭戒指博回能或者攻擊嘅橙技
真 又唔係唔夠錢

另外有時轉build想轉23板 但後面駁左456板
要清左456先可以將23掉轉 再重新點返456板
成件事好唔user friendly
莉莉個地刺 好唔人道

根本無位走
終於明白點解啲人要秒殺佢
我曾經有心機去刷的, 但俾新版既洗詞綴既機率搞到冇曬引
幾千萬一陣就玩撚完, 冇心機再執垃圾賣
地刺算有可能避到 phase2血池加吸你埋黎鎚獲你
我知有可能避到 但係避到幾次

因為有啲唔可能避到嘅情況 無死角放地刺

真係得秒咗佢呢個方法
devs其實想玩家玩出魂系既味道
所以個個就算係秒殺build都要試幾十次幾百次
魂系唔係咁囉

回避無無敵時間
無counter
莉莉絲出技無規矩 唔係固定咁地刺 話出就出

魂咩撚嘢
對Devs黎講, 魂系就係難, 就係嘔心
可能見到elden ring既成功, 佢想轉型
呢個係佢未nerf NM前 我既諗法
難 嘔心 唔等於 無攻略方法

魂 同 elden ring都係設計師精心設計完

等你挑戰

挑戰完仲會好有有成功感

依家係整啲 mission impossible 出嚟比人挑戰
因為D設計師都唔打機
可能想學人整MMORPG 結果唔知整左D乜, 單機同多人冇分別
可能想學魂系, 惡夢有咁難得咁難, 結果玩落只想屌佢老母, 垃圾GAME
老實講句

我知我去到nm100

但係過程只有辛苦

完咗 一啲成功感都無

仲差過D3
依家64lv 日日係地4 抱團
又唔夠班打浪潮好辛苦
頂防都秒殺就明顯有問題,係wow有addon 提示都冇咁癲
而且唔係wow elden ring之流既game根本唔需要咁

打寶刷刷game 整個一次性交boss 把撚
agger
soulborne最西嗰隻女武神都西唔過莉莉絲
起碼女武神除左水鳥秒之外, 其他只係高傷, 死左都知自己衰乜
佢老味莉莉絲P1 嗰D自爆波波池加三角形地刺
P2 嗰D浮遊砲陣
再加上神經刀server忽然高ping
無必要唔好搞我, 我想打From game我等AC6算
要針對佢整 一套裝

我諗住頂防頂盾

試吓先

如果都係秒 真係設計有問題

轉bd秒尻佢算
你幫緊唔打機既設計師試埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞