DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
最ON9係有一關係有2個傳送之門, 見一次拆一次
仲有其他搬物品既地城 行路多過打
改完版之後門口一大堆箭豬
如果佢地純粹係level design 就唔太關事既,但入裡講到佢地控制埋怪物密度,邊啲位要spawn啲咩,直接影響遊戲性同玩家體驗,點睇都關事
好有道理
怪夠多,搬野都冇乜嘢好屌,就好似S0個勇士之歿搬野之餘怪又夠多,起碼知道我係嚟打怪
依家好幾張圖鬼咁大但怪又少又要搬野,仲要成日來回走,一個唔小心miss咗走回頭搬過
今次增加完怪物密度,最有feel係慈悲同隧道,呢2個都變咗箭豬聚居地
本身已經冇癮, 仲惡意加D箭豬落去
撚玩家佢真係有一手
我玩PS5用手掣玩遊俠
搬野附近一定一堆精英怪
每次掉飛刀都係死既機會
見到discord啲人賣裝賣到咁就唔想玩
用咗玄學之後出咗三粒晦暗cls
之後s0打成季先得兩粒
15/8 d3 ptr
DIABLO III Season 29 - 給玩家的挑戰狀 15/8 PTR
https://lih.kg/3468659
改名啦
給Diablo4的挑戰狀 15/8 PTR
咁你唔入賣裝區咪得。。。
組隊區都無人
箭豬7-10隻平排一人一飛
盾 韌性 都比佢地射穿
正常都係靠買裝
想自己打到啱自己用嘅頂級裝,唔好話一季,玩幾年都未必得
冇bug嗰陣玩幾日,玩成日打唔到裝都可以賺幾億去同人買,依家啲裝隨便都幾b起跳,你fram幾耐先買得起?
所以個個升完100等下季,組隊區冇人好正常啦
都開左一段時間要升既都升曬 再唔係可能固定幾個一齊升 你升到100就會追裝嫁啦
可能佢哋identify 自己係男性
d4玩家大把連d3都冇買
有買
咁先正喎仲要出勁多鍊
50 LV仲玩到一PAT咁,我就唔覺得係佢自己升
同埋升到50,D裝應該有返咁上下啦
用完玄學即刻打到靚鍊 但唔敢賣 驚收黑錢
刷裝性地
拎50lv去打t1真係人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞