DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
唔係點樣加長遊戲時數
慢慢執垃圾賣啦
因為有人嘈場場爆背包黎緊會nerf 出裝率添呀
錢都nerf 埋你
我諗住玩ssf
一直冇隊
唯一組隊係解垃圾任務拎箱
咩係50灰
賭裝既灰
有PTR牛牛可以換item
血岩碎片叫灰
灰唔係拆傳奇個D咩
玩開美版叫Shard 我唔知中文
POE 聽日正式開季
棄佐D4 既朋友們
可以加入了
其實難唔難上手 想玩
新手要做既就係
搵一個開荒BUILD (但要正常既, 唔洗錢都玩到既build)
一味死抄
抄到底, 去到後期, 大約會了解到隻GAME 3成佐右
其實難唔難上手 想玩
新手要做既就係
搵一個開荒BUILD (但要正常既, 唔洗錢都玩到既build)
一味死抄
抄到底, 去到後期, 大約會了解到隻GAME 3成佐右

咁複雜
而且所謂 "去到後期" 絕對比你想像中遙遠
冇野玩到開隻HC開下荒
隻GAME 新手階段叫開始完成
係你要拎晒4粒 石 開晒T16圖
了解到 有咩聯盟機制, 個機制點玩, 地圖天賦點加
紅藍王, MAVEN, uber elder , 4隻王要點打, 同埋要點開啟出來
至於後面你要學既係 點樣賺錢/個BUILD 點樣架構, 係咩原由, 要點樣砌
裝備詞綴要點睇, 又有分勢力詞,同咩詞對你個BUILD有用,
又要點樣整裝, 鎖後洗前, 用化石/ 用花園/ 用獸獵
總之好複雜下, 搵人手拖手教你玩, 你會易明好多
隻game係咪已經無人玩架啦?地獄浪潮完全見唔到人
1. 隻GAME太垃圾
2. 已經季尾, 正常係唔會有人
3. POE 開季, 轉晒去POE了
而家呢個階段,仲打緊嘅多數自己打惡夢地城
helltide d獎勵太差
浪潮啲裝垃圾到

刷惡夢好過
有冇人一齊玩
去pvp 都完全冇人
後日先S1開服1個月,仲有冇活人
sry,過咗幾日先返嚟睇到
我真係冇唔likely你,既然有人講咗你柒乜我都冇謂屌多轉

借問聲呢幾日有咩update,淨係知佢夠膽開返交易
twitch得返2,3千人直播d4 你話呢
起碼仲有人回覆,respect
連我都冇心機升隻弓手上100了 卡係94lv唔三唔四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞