DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
有無人賣橙洞壓傷/生命上限/幸運戒?遊戲幣收
想問下而個精華係咪唔會打到架? 我升到85LV都未見過有而個精華既戒指
唔好靠打啦,用低語幣換戒指實有
我低語幣淨係用黎開戒指 無開過其他 都唔見有
你掛低語point啦,好快1000再抽
打咗14 個鐘煲到就黎癲癇症發作
極難
冇一個老手帶住包你涯唔到4個鐘
最主要問題唔係唔知點輸出同生存,呢啲有得抄
問題係故事,試練等等你唔識就係唔識
幾年前我喺圖書館搵路可以搵到rage quit
Diablo 3/4 都係行賽季制,季尾冇人正常
玩夠就等下季
DIABLO III Season 29 - 給玩家的挑戰狀 15/8 PTR
https://lih.kg/3468659
而家入都冇乜人
你留tag
今季玩完PTR一個字,掂

夠玩番個凌星期

而家offical forum傾緊推到1600-2000
不過都正反雙方爭持激烈
幫你推一推比人望下你幾記仇
頁第2 好正架
前幾日同佢討論
從來唔講D4野 淨係記仇 講親都係個兩篤屁
唔夠人講就開始重複講野 咬文嚼字
人地講完野唔理好醜 佢都會比佢扭曲成貶義
小人得志

以後我都淨係用哩段野覆頁第2
反正佢都係淨係識不停重重複複講同一樣野
過去D3個po同縮縮互推互含啦 物以類聚呀
知你冇fd要係到博眼球啦
覆緊你覆緊你
可憐人
咩呀 之前你又話有人同我物以類聚 依家又變咗無fd喇 點架諗好未呀

上面又大大聲咩以後都咁樣覆點點點 你知唔知自己jm9呀屌你真係無眼睇 柒撚到
物以類聚= fd?
豬朋狗友就係fd啦 你認啊?
我鍾意點覆咪點覆 輪到你控制?
冇眼睇咪唔好入post囉 阻住人討論D4
得個白痴關打完送你少少材料咁無聊都話掂,只係方便咗啲bot更加快全身primal,見到都唔開胃
笑撚死
話你同縮縮物以類聚就同我講係咪無fd
你其實知唔知自己up乜鳩呀
你鍾意點就點啦 你要柒我邊阻到你
無眼睇你條柒頭咋 你估成個D4 po係你架? 唔係以為次次搶住開po就以為係自己地方呀嘛 同縮縮一樣onL79
縮縮個氏族幾好架

定時定候點名
大家淨係集中講d4嘅野
帶人升又可以上連登表揚
每日最少都打到兩個鐘機
電莖學校咁樣 你都咪話唔正
頁第2 好正架
前幾日同佢討論
從來唔講D4野 淨係記仇 講親都係個兩篤屁
唔夠人講就開始重複講野 咬文嚼字
人地講完野唔理好醜 佢都會比佢扭曲成貶義
小人得志

以後我都淨係用哩段野覆頁第2
反正佢都係淨係識不停重重複複講同一樣野

廢撚到呢
你理解能力真係低 但都啱嘅

句句都問我知唔知自己up乜
但唔望下自己講緊咩 邊個自取其辱緊?
一句野覆兩三次
睇黎踩中你條尾
嬲啊?
起碼有人問問題我見到會幫手覆
你就淨係識針住我覆 同你班豬朋狗友一樣狗眼看人低
針住你覆? #657講緊縮縮你叻唔切衝入嚟喎 點撚樣呀 訓醒未呀

狗眼看人低? 你認真? 你知唔知呢五隻字點解點用架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞