DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
易傷爆傷骨爆傷法杖值唔值錢?
有無人撳更新但一直都唔下載?
魔杖定法杖
死0裝到法杖架咩
1.1.0趕走左一班
然後近排唔玩嗰班應該係打晒d end game content
真係無野玩所以棄
條片俾人屌爆但我覺得又唔係趕客主因
因為大家都笑左班dev冇玩好耐
只係估唔到佢食左誠實豆沙包夠彊出條咁o既片
我都係1.1.0全民nerf個期棄好彩棄得早
魔杖
800以上咪有價
我真係頂唔順縮縮在其他POST的言論,都係唔再睇其他,回來呢度算
你一陣引返佢返嚟呢度嘈
條友去到邊俾人屌到邊
點解唔block佢
其實我真係食開屎
個個屌嘅我基本上都同意
隻驚各方面都真係好撚煩
但係我都係好撚想玩
S0 打完莉莉絲 s1有一隻100lv過完nm100
宜家玩緊hc 升到50lv 想打到上100
死咗會可惜但應該會再開隻新
可能因為玩垃圾驚都比做正經野吸引
又冇好想買新驚玩
pause then resume
我撚埋隻弓手就閃人了好多game未玩
我個人就唔鐘意BLOCK人

之前D3有個LINE GROUP,好多人話睇完佢9UP會頭痛,然後LEAVE GROUP
至於點解佢自己LEAVE GROUP就唔講啦
810以上就有天價
其實無所謂,最少知道果件事真係屎同埋會屌
反正唔玩垃圾GAME都會玩其他GAME,一樣唔會做正經事
其實講咁耐都唔知佢論點係咩 成日提起D3乜乜物物
唔好用正常人角度揣摩白卡點諗
其他人都係問遊戲野 討論遊戲野
就係你帶風向針對個人言論
睇返成段大回覆冇一樣關game事
最後又帶風向要其他人證明玩左幾多個鐘
邊夠你勁
講左幾十頁都可以唔講遊戲野
登出battle net轉美服/歐服更新 試下
風有打出傷害就會有屏 怪死晒個屏會自己消失

個盾係lucky hit效果
咁每個技都有自己既lucky hit機率
出左lucky hit之後 會再根據個效果上面既機率決定有冇效果

例如你個技能有50%會lucky hit
然後你個lucky hit效果 係25%會有效果
咁實際上會出效果既機會 就係12.5%

你易死既話 換對加閃避次數既鞋可能會開心啲
再唔係就試下玩無限血霧 不過玩耐左好撚悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞