DIABLO IV (42) XBOX/PC/PS4/PS5 - 暴雪設計師的遊戲試玩片段

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
更新完之後打左兩場都冇800
明明琴日每場都至少跌一件 唔通fix 咗
係 唔好俾呢兩種野喺你倉庫到
放入分身背囊
可能而家CHECK哂你全部角色
所以話個倉咁細係有原因
唔想你放太多好野
果時D3係咩事刪左成個交易所?
其實賽季死靈 70後點升會快啲 ,上左世四又唔夠打 世三又無咩好嘢掉同升得慢
70lv唔夠打世四似係套build有事
你咩build 我68 暗召死靈都打到世四惡夢
第一季都成個月
每晚收工玩一兩個鐘已經夠100lv 啦

其實你係咪冇玩
同你傾咁耐後續冇一樣野同遊戲有關
一係人身攻擊 一係雞蛋挑骨 一係就同你好熟
來說是非者 便是是非人
我無當自己係高高在上 但你就肯定係小人
一直都冇問題
係因為用左你level所以你先明
有d人講講下起曬鋼都唔知咩原因
我係玩召加屍爆 , 套嘢就好雜 多數見加屍爆 暗黑 都放哂上身
冇話過大成就 又扭曲我意思
講緊你淨係識是非 你問下自己玩咁耐Diablo有冇幫過人
但你玩都冇玩過 60層1帶3過唔過到?
都唔知佢地有冇玩過隻game
block 左佢啦,鬧交冇問題,個頁第2講d 野來來去去都重覆就煩
估唔到除左死ser
仲有第二個暗黑推post大法
一開始我仲以為暴雪驚大家儲起啲野唔用 例如精華
用呢個減少存放空間黎焗你用咁啲資源
估佢唔到 係為咗scan倉
更加估佢唔到 scan倉係為咗所謂防畢業
吹到啤一聲
其實會唔會掉翻轉
見你個倉冇好嘢就畀d你
有無放傷害減免,生命值果啲
呢個角度幾有趣
但scan倉去調整,仲要係調低掉寶率
就點都講唔過去
scan倉就一定有
但scan完係調高定調低就要試清楚先知
笑撚死 同你講兩句咋傾咩咁耐
講完柒完俾人話就雞蛋挑骨

講同遊戲有關?你望吓縮縮成日攞D3嚟講先啦 都唔好話佢無端端講自己sfv master 又乜又柒 講遊戲
係係係 你又證明又肯定又呢又路就一定係啱
我講就扭曲意思 成班自大撚笑死人

是但啦 呢度興睇咗當玩咗 唔係唔知呀嘛
陣間縮縮會好權威咁走出嚟講好樂見有人推po 佢以為呢個po係佢自己 啲人入嚟係為咗支持佢
在修復後端以解決該漏洞後,我們於今晚重新啟用了《暗黑破壞神 IV》中的交易。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞