二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
不過事實上有啲事係需要伴侶關係先做到,講緊係legal/medical 上既野
抵撚死
咁俾我我都唔會想大搞.最多都係2家親戚食餐好既
人地肯簽督簽左去啦
婚禮呢d做俾人睇既.自己覺得唔係好必要
你地兩個互相傾互相讓步下囉
無謂因為一場做俾人睇既show去影響兩個人既相處.,關係.
其實咁諗野同港女有要求有咩分別
Compliance 同律師係完全唔同行業來
好多一過三十既囡就想搵條有樓有車既仔埋單,最緊要唔洗供樓,又要肯洗錢落條女身上
反正都係要養又要受氣 有能力真係溝條𡃁妹仔算
所以我通常識囡一過三十既除非真係好靚否則一律唔想識
尋日有條傻鳩同我講
話16-30呢個range女少男多

啲港女非常矜貴、稀少
拜登is watching you
快手埋單啦 死老襯
娶完我之後 唔撚俾你屌添呀 臭atm 攔去返工啦
呢類女唔係樣靚身材正 嗰啲就叫佢返屋企發夢算啦
搞大佢個肚
單身有咩問題?
繼續玩啦屌
再補充下,男人呢個世代搵女一定係漁翁撒網式(你靚仔另計,d女衝你),你得一兩個,人地對面可能十幾廿個選擇揀,仲要太chur通常都無好結果,多d選擇等自己有得揀/熟d應對仲好
即係識得仲耐過老婆?
咁講係律師樓做係人都知

compliance 分好多範,都係請律師返黎做
你估班高質女
會喺班自稱高收入男人裡面搵個無講大話嘅
定會喺班自稱低收入男人裡面搵個講大話嘅
唔係個個人都鐘意一個人生活
同理唔係個個都鐘意兩個人日日一齊
好多時人地未必咁市儈,只係開錯咗個頭搞到有錯誤期望。
學樓上巴打話齋,一黎就曬自己專業人士有車有樓揾到錢, 第一次食飯就約人食貴野,拖都未拍已經送呢樣嗰樣,咁人地自然將個benchmark定得高。
如果你有一億幾千萬閒錢可以亂fing,咁樣溝女相處的確冇問題;如果唔係,好快就會變成"你以前唔係咁㗎,你已經唔愛我"。

另一方面,一開波就搞到拍劇咁離地咁浪漫,條女實開心實冇衰㗎。
問題在於咁樣亦唔知對方接唔接受到你唔完美嘅地方,到一齊咗先發現好多問題就麻煩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞