二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
男人同女人都好需要共情呢樣野
但自視過高既人往往唔會有

有故事個人有趣當然好
條女又靚又索,但窮到要你養佢全家一樣出事
護士fg都35k啦
30歲實過40k, 好彩既升左職60k
正正常常既越南妹係有,香港人兩皮野個購買力係越南已經係100k+up
而且可能買d平野已經哄到人地好開心

港女乜都見識過晒又女權,都係算數
玩錶係幫你同有錢人開話題
多謝你既發聲
好多知道事實既人都係笑而不語
登記護士薪酬

醫管局一般職系薪級表 第7至21點
$20,035-$42,545

註冊護士薪酬

醫管局一般職系薪級表 第15至25點
$31,750-$51,095

22歲入 8年時間 8個point
登記 Point 14 30990
註冊 Point 22 45670

註冊會過 22歲fg嘅話
專業
en的確係,但en通常都補返個degree上rn
長遠睇護士計埋賣血津貼果D至少60(未計升職),睇唔起得30k果D好正常
搵100K然後覺得佢會租15K樓
然後再覺得月供30K會有壓力
你講到咁係有嘅
好多都係人生目標就係25歲或者27歲結婚;
根本冇諗清楚,為結婚而結,
結果成堆30至32歲就離咗婚
女係like大過自己
二十尾係青春差唔多用完囉。就算係靚都唔夠班後生女吸引。如果無其他優點的話,高質男要結緍都唔會搵佢。打友誼做下愛就好樂意
搵返專業人士人地就唔係睇錢咁少架啦
到時就真係好講你前景,背景,學識同價值觀
仲有樣
大家都80k做咩要揀你, 然後樓主都係呢種諗法
所以大家都搵唔到伴
周街都係呢個數咁香港買樓算幾平
其實悶係最大件事
咪講咗一條友生活唔會有壓力,養多個就另計
返鰂魚涌住返嗰頭400呎最低咪15k左右,住得落啦
但前提係個樣仲keep到身材未太走樣
大部份港女咪又係同返港男拍拖喺香港有幾多港女會係配外國人
有幾多港男單身咪有幾多港女單身 有幾唔平等?
唔駛講咁多野,你開個交友app,用男acc 咪知。
咁係因為大部份女仔無男人咁恨出pool 所以玩app都會男多女少 仲要唔計有幾多女仔down app就係為咗享受單身比人撩

如果個個單身嘅女仔都好似男仔咁恨出pool 咪唔會有依種所謂嘅唔平等 咁女仔需求真係冇男人咁大都冇辦法㗎
你呢頭講完唔覺男女有幾唔平等,依家又話男女需求唔同咪會有依種所謂唔平等,雙重標準?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞