二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
越南返mnc人工差香港幾多

而家越南政府比哂錢外資去開office, 我請個manager 20000 唔使, 香港要3/4 倍先請到
諗到要多一個人進入自己既世界就覺得頭痛

好同意
咁其實朋友已經好夠
有料 正皮
我係女人都覺得身邊25-35歲嘅女人好恐怖
冇條件又眼角高
個個老奉等(未來)條仔養
不學無術 一事無成 完全冇諗過增值自己
日日剩係識講錢錢錢 拜金到不得了
你俾到承諾佢. 唔代表對方承諾到你
連紙都唔想簽.一定有d位佢未過到關.
可能係佢未過自己個關.又可能你未過到佢個關.
去越南當然要明係咁 但你養佢你話事 好過港女要求你乜都有 仲要"男女平等" 你要聽晒佢講 佢仲理所當然可以唔講道理
台灣日本一樣有衰格女 但人口多咁多 遇到個好女仔比困係香港搵 機會大增幾十倍
香港太多賤種男連數都唔識計 患斯德哥爾摩症咁食屎話好食
咁都要睇埋你個人溝通, 如果人地估你係aco就反省下自己講野係咪出哂事啦
宜家就係咁
好驚佢地移民走曬
樓主依家搵幾多?
係香港你養到條女都係你話事架啦
再講多一次,男人冇錢唔好害人就聽得多,但你有冇聽過女人冇錢唔好害人?我就未聽過,仲周不時話要泊好碼頭添。
你係因為同紅顏太close 老婆不滿離婚?
無啊…
一拍拖甚至未拍拖就

慢慢滲透想你養同出曬錢的拍拖觀…
思想完全係零

剩係名牌,食好西同旅行…
我想生小朋友…真係完全唔放心交個仔女比你囉…
佢唔係唔肯簽 但我一直想大攪佢一直都話最多只會簽字 唔使婚禮
師兄搵幾多
都唔係拜唔拜金問題,個level根本唔同,有幾多女有得揀果陣會揀個差過自己,ACO同AO兩極得太勁,除非靚仔,靚仔送外賣都有女
同你有d相似
一向d女都大把選擇一定吊高黎賣架啦,巴打搵咁多就擴展大d個pool先慢慢揀啦

又唔使一定學上面d人講收埋自己真實職業嗰d,搵多幾個你自然識分咩為之好,你而家係選擇太少,25歲以下嗰d都可以搵下啦,啱啱出黎做野既隨時仲好d
18~22囉試下, 真係無咁物質

利申 識老婆時佢22, 我30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞