二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
Focus左係你打果句「越黎越識得搵錢」
有無得share多兩句
我係巴 我都認同你所講嘅嘢
平起平坐 最多尊重你 但絕對唔會服從對方

不過你講大陸二三線城市又誇張啲
其實香港男性就睇邊個早發力囉。
舉個例子,咁本身30歲或之前完成master又升埋職,溝個細幾年嘅師妹,咁都幾perfect match呀。
Pre-order
我日日係小學學校門口睇小妹妹放小息
小五六已經話要iphone iphone
做工程?難d識都正常
樓主依D就失望好驚佢再識多幾個會變gay
呢種人就算比佢識到個有家底住貝沙灣嘅
人地慣左食好住好著好level完全唔同
到時溝唔到又應該會話人係貪慕虛榮掛住買名牌死港女
低質 平起平坐嘅佢又睇唔上眼
最後又係走上黎圍爐 港女點點點 loop到80歲
唔係大陸
講緊成個東南亞,鄉下妹我指嘅係無咩見識,連國都未出過嗰D

連登仔個要求其實東南亞國家嘅女仔先做到

佢哋唔係想搵個叻女搵到錢
而係自己搵唔多想有個人夾錢幫輕下,當個女仔強勢D或者有主見D,就會話人閪,因為佢哋唔肯配合佢
娶鄉下妹就會要求低D,唔洗追求中產生活,搵得少D都過得舒服,仲包哂屋企所有家頭細務
故事令人暖心
20k自己都養唔掂啦ching
港女好驚身價跌
我用筆劃
*各
圈子問題啫
咁又吹大左,唔通一地香港人訓街乞食咩
結咗婚嘅人都可以係kam.
感情事話唔埋
有時性格內向都有影響
玩交友Apps,30歲女多到你唔食,仲會叫你唔好帶套中出
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞