二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
磨合好花心神 尋覓既過程又係
呢種根本一開頭相處已經知,斬都唔可惜
但你如果一開始個心態就係我一身金糠你即管埋黎,睇我課定唔課
自己都有條件嘅女點會睇得你起
咪就引哂啲真係瞄金嘅女人埋身
結果個世界就全部都係呢啲女人
你要有好心態嘅女仔好多時都係識於微時, 一齊努力過,一係大家都係野心家目標一致
想快結婚無錯,你唔想咪next,唔好講到想結婚=想搵人埋單,唔想結婚都唔得結對婚姻無憧憬,叻嘅女人先有條件有好性格,但呢種女人首先最睇唔起人自我膨脹
所以咪搵城市囡囉
全世界得一個腥港呀?
妹妹仔鐘意靚叔亦鐘意錢有人包養唔洗出去番工又有禮物收,有咩唔好
NHS nurse:

利申我唔係NHS做
絲打睇連登睇到中毒 你上面講既野喺連登係主流

但現實世界主流係完全相反
港女一樣懶玩交配驚問吓厹公
唔好講男人 女人
係一個人基本既價值
好似阿mo 咁
So Ching一啲話語權都無
正常30 歲當佢一畢業aco , 30歲都co啦

仲有一大班唔同department嘅back office工

年年又跟通漲加人工, 揾銀行借錢買樓又易

好多時女揾多過男一兩萬無咩問題, 最緊要唔使擔心另一半偷食/無啦啦失業就夠, 生左小朋友嘅話有一個易拿假去家長日呀小朋友病都好重要

兼厚有品嘅男人先會有好嘢埋身,你有料就係有料人哋心知肚明,但你個姿態咁擺咪有咁嘅人睇中你
有冇諗住生小朋友?
當有錢係你既長處,人地欣賞既當然係你既錢
好多人話結嚟托撚咩
唔止綁大家作用仲可以行長遠啲
冇結咪極易機率識咗厹仔隨時走人啦
咁大隻字寫住連登logic 唔該驗眼
好多女靠生意錢 真係冇咩壓力
不過勁易賺女仔錢 好多office高層又唔同講法
所以咪要揾

30 -32歲好多時拍左5-10年拖,一係結婚一係分手,好多時都有正經女仔, 不過連登仔話人老雞
又嚟女人搵錢冇壓力理論
你睇黎真係唔知發生咩事

你中意啦, 最緊要你開心呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞