二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
講真 每年jupas入大學女多過男
樓主都仲可以識到asso妹
都知佢係咩質素
其實真係唔有仲有好多進步空間。我單身就ok舒服嘅
啲毒撚/仇女撚好鍾意搵返班同道中人圍爐。
幾個冇異性緣嘅麻甩佬說服自己單身有幾好/啲女人呢樣唔好嗰樣唔好,如果圈子入面有人難得有拖拍不過同另一半相處有問題,幾條佬第一個反應實係感建分。
未真正認識了解已經拎住個放大鏡睇人,小小野就斷定人地係八婆臭雞,仲挑剔過明星選秀。
抱住呢個心態做人,本質上同自己最憎嘅港女八婆一樣,好女人都唔會想同呢種人交往啦。

樓主真係想搵個伴嘅話,多啲群班有個好伴侶嘅男性朋友,自然會學到點樣揀人同相處。
朋友都會慢慢遠離你 邊有咁多真心陪你
呢個時候你就要學下班女拳圍爐閪啦
男人單身都可以生活得好好
The best is yet to come
你揾返個揾4/5 萬, 30 歲上下嘅女咪得

呢d 女學歷有返咁上下, 平時生活唔太辛苦唔需要太睇錢
屌都冇得屌,樣ok有乜撚野用
咁男女都睇樣行先
認同你講用錢吸引囡囡,只係會吸引到貪你錢既囡囡埋身
當然現今社會好現實,冇錢就算搵到囡都未必會長遠行到既。
你估我想咩條女鳩作自己ugrad
你睇黎忘記左ACO CA既存在
連登logic 男人冇老婆 責任在女方
女人嫁唔出 責任仍在女方
520 果日即出的真人真事
去埋我樓下海旁傾左三個鐘

佢d 價值觀呢…
重要我係咁笑佢
佢重照樣問我ig 拎
其實佢可以唔娶繼續拍散拖
你自己係專業人士,識返專業人士嘅女女,又嫌人哋唔靚、悶、冇新鮮感
貪新鮮感、貪人靚、唔係專業人士,又嫌人哋拜金
又靚又叻又性格好一早就已經結咗婚啦,使搵你咩,貪你以前包養過妹妹仔咩
搵個4,5萬真係唔易㗎 去到30歲,如果四50,000仲係單身嘅 除非真係好夾 又或者係由細一齊成長 如果唔係都幾難搵 我知道連登好多叻人 但係同時間都好多個女人搵緊萬零兩萬蚊
如果係圍村仔,實有壓力
仲有人話緊工作仲唔睇錢?
唔係因工作犧牲時間 留得香港一定係搵錢地方啦
一返到狗十個鐘係人都會攰哂鬆哂
其實二十中有部分鐘意靚叔

Keep唔好就幾多歲都收皮
基咪幾好

互相配合
啱 認同 一係搵個25 26歲 大家一齊努力
唔結就等到白髮一早俾人出軌搶咗啦
好多人唔知結婚有咩作用
同埋會唔會係佢太少爺脾氣或者太懶
咁咪就係上面巴打想要既狀態
想有個人空間 間唔中有人陪下
好撚中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞