二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
咪係
好女仔聽到佢做過sugar daddy 即走啦
樓主嘅賣點淨係得錢 咁咪淨係吸引到拜金女人
因為你啲錢又點 你一蚊都唔比 佢咬你食咩
佢地份工又對女人多, 好多都係玩app識男人
完全唔ok囉
有番咁上下搵錢能力嘅女人一係對伴侶有要求,即係興趣,修養內涵個d,一係就要直情係有家底嘅富二代(而其實好多富二代都有修養內涵) ,呢啲人點會睇得起淨係可以炫耀月薪嘅人
佢個男同學喺mincraft課下金你都輸呀
我個圈子d 人就係咁簡單, 我又唔係做政府工

定係你就係aco狗要上黎乞存在感
咁所以無過sp無被包養嘅女人咪唔會揀你囉
老老實實
30歲都經歷過幾段關係啦
變咗識睇人識留意red flags,清楚明白自己鍾意同唔鍾意啲咩
唔同後生以愛情行先

你揀朋友都謹慎咗啦,何況係伴侶

但個問題唔係揀擇
個問題係大家習慣咗速食
一餐飯,去幾次街就斷定一個人,永遠認為自己可以任揀,上app swipe幾下就得
無再放時間放個心去了解人,可能連人哋頭髮長咗D,笑得太大聲都next

學識欣賞人哋個優點就唔會成日放大啲缺點嚟睇
有道理
興趣內涵都係金錢堆砌
4/5 萬, 30 歲咁上下叫做比上不足比下有餘

識好多女都係呢個數, 其實揾男人d要求都唔係你講得咁高

有班就淨係飲飲食食就ok , 有班就係會買下袋但唔會叫男人送( 反而為左儲spending會買hermes比條仔), 一年去兩次旅行, 痴屋企住又未到想結婚咁
唔撚埋 全部都貪錢
揾唔到女上黎發晦氣

有時間揾多d錢如果唔係去到越南d女都係唔會理鳩你架
興趣可以培養,性格好難改,又悶又毒嗰啲未來點忍幾十年
人如其名

其實事實上調返轉㗎,女人會介意男人多經驗,男人反而唔介意女人多經驗㗎😂唔好咁無知啦
分享你做過sugar daddy?
拿 咁你話樓主咪一樣呢個例子咪站唔住腳囉
反正你都係各取所需 即係大家都係玩家鬥仆街姐
唔洗又要威又要戴頭盔 粒個道德高帽俾自己戴
Aco 狗lamskide囝
when she said she is ready to settle down.jpg
咁後生搵sp都得啦
睇嚟樓主個外型好唔掂
真咩,我鳩up , 見佢仇女仇中產好撚kam

block柒先
層主照解決
港女不嬲都雙重標準
男人永遠都有權選擇唔幫人埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞