二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
結左一樣可以約砲出軌
但結左某程度有張均富卡綁住,成本大左
不利資產收入較多既一方
事實係女人29 之後就係末日輪…
有能力果堆唔會考慮

你點講都反抗唔到主流
咁又唔好一碌鳩打一船人,大家都係連登巴絲啫。

只係現今世代好多人諗野太極端同時太天真。
又要靚女,又要叻女,又要性格好,又要同自己夾,仲要唔好煩你,個機會率可以有幾高?
就算俾你遇到,又憑咩覺得人地會揀你?
世界冇咁完美,總有啲位要折衷。

話人地有公主病嘅同時,都要提醒自己唔可以有王子病。
睇有幾多先
好撚夾大家平心而論過得好好為咩要出軌先
唔結咪極易隨時執嘢走人去厹仔屋企
結婚簽字除咗呢個唔簡單
30前有諗過
30後無再諗
因為無精力去照顧
都唔想交俾老人家或者工人姐姐照顧
都有可能係佢個圈子個個都叻 上進 揾到錢 順利人生
咪理智障藍畜仔
整體幾多分身材樣打扮
未諗清楚以為玩夠
無左新鮮感
結左婚先遇到更好條件既
身邊有1/4 人口做護士, 30 歲個個揾4 萬零蚊年年跳point,一係忙到揾唔到男人一係就穩定拍拖/結左婚, 除左有兩個男朋友係做bank bo外好多都係揾政府工/海關入境散仔/officer/HA 嘅engineer都有

根本唔理另一半揾多定少, 最緊要大家配合到
條腿係我見過最幼的腰
佢去Donki 買支水都睇卡路里

米7 少女樣 有d 氣質

但係咪好靚又唔算
少女果種呢
雞味唔濃
連身長裙

算係top20見過的靚女囉
整體7.0
以下係同學聚會對話內容:

A: 「黎緊我去日本long trip呀,打算自駕遊,同埋shopping。」

B:「喂,你記得出發前down定呢個app然後乜乜乜,咁就慳到乜乜乜⋯⋯」

C:「人地人工係你3倍呀你教人慳錢?」
咁樓主話太細個溝通唔到呀嘛

女大過男/男大過女都有呢個問題

除非life partner對你黎講係唔使精神交流
CLS佢會唔會係假膠
人工3倍都會想慳錢嘅
睇頭兩句飛撚得啦一定極品港女好撚難惡頂
實玩玩飲飲食食打卡shishe
Offtopic
人工係3倍又點
有無錢一向資產先係重點
工薪階產先咁睇重人地份工搵幾多錢一個月
唔通貪你夠樣衰咩
照你咁講
一定結嚟托撚 嗰個搵更好船上岸
咁要搵吓搵吓李嘉誠個級別有錢
邊有人長遠新鮮感 睇老夫老妻開開心心過日子
c呢d人性格咁撚鳩屎, 做朋友都唔好啦
如果女人唔想生仔 真係無需要心急
始終有biological clock,係會心急啲
而且女人有幾個月要休養,偏向想搵個搵到錢嘅男人都好正常
想湊仔連登講到十惡不赦話啲女人懶過閪唔想做
但自己又無本事養家
佢25 歲做垃圾工
背住個貴袋
應該都堅堅地

佢搵到老細嫁啦曾經
拍左4年wor
32 歲it 男
成份糧比曬佢
屋企又有d 錢

不過佢厭對方體弱成日病

我: 咁你同佢結左 佢死左咪正合你心水

佢: 其實我唔係咁的人

救命….
我睇左個it 阿叔樣
確實幾唔靚仔
不過4 年咁樣同拜金女拍

條女話同ex 嘈左獲大
而家搵一年
搵唔到就番去
有冇人po黑爛香蕉圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞