二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
揾少樓主d, 幾年前同個長跑分左轉頭已經揾左另一半, 係app都識到幾個高質已經結埋婚,啱嘅人快d結婚無問題

緣分未到啫
樓主搵30左右女,估計樓主3x歲,如果冇樓+搵得15k, 個外表冇返咁上下都真係搞唔掂
雖然我明樓主感受

不過玩左一排呢d 交配apps
發現 剩女係大獲過25~27 歲range

非常大獲
佢地有一定的致命原因

1. 情緒病
2. 公主癌
3. 外表(坦克啊 勁唔店啊)
4. 無學識
5. 勁低收入但要求高質生活
6. 勁自我中心 咩都自己岩 自己識曬

可能女都咁睇我
但我已經盡量客觀同順住人地感受去傾
好簡單,一個把心一橫考ACO/CA,就輕鬆做到。
交配app都有高質女
其實好多女強人都係忙都冇圈子識人
要靠app
建議樓主set高個門檻
係溝到女既人果然係邊都溝到女
5-9有啲機會10歲開始巳經好物質
咁調整下話自己20k?.
養得起自己但唔夠養2個人既錢左右
起碼可以搵到個願意一齊捱既女仔先
起碼唔怕搵左個結完婚.淨係識訓屋企既女
如果靚想養,最好佢後生多10歲
交友app定埋單app?
30k都冇咩女so啦講真,仲15 20呢d位
20都溝到女果d本身要有其他技能/外表ok
樓主十足十cap圖個男人
搵仔仔啦
你要明白香港地男女嚴重唔平等。

男既冇車冇樓冇錢所以冇女就聽得多,有冇聽過女既冇錢會冇男朋友?我就未聽過。
依家樓主就係要踢走班因為樓主經濟情況許可而迫婚既人
因為得20k.30k就唔so既女仔咪不要也罷
廿中結婚咁早
啱啱新聞先話男女第一次結婚年紀係30同32
人地架車拎左去維修渣,過多幾日就轟轟轟引擎聲啦!
應該係另一半幾乎係結婚嗰個
呢d女全部都係未溝到手
女朋友都未係
講西咩
佢揀人時人揀佢啦
其實有時係睇你用咩心態同人交流

下下一黎就曬自己專業人士有車有樓揾到錢, 第一次食飯就約人食貴野

你想條女對你有咩expectation
咁你錯啦
成個po我淨係見到
係度自封事業有成
但女就得兩件 仲要冇人要嘅特別港女
邊有個個爭住埋單呢 佢想埋個好啲嘅單都冇
你就知問題唔止啲女 佢自己都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞