二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
溝仔
Exactly
以前返intern 都會叫同其他Team啲intern 一大班人收工去玩
啱啱出嚟做嘢 Happy Friday 啲senior 直頭叫埋隔離寫字樓 chamber啲女過嚟一齊飲嘢
Weekend 朋友gathering 左搭右搭點都會識到其他人
正正常常大家啱傾 交換contact
已經可以約出嚟 根本大把可以pipeline

你成個人生得返工 搵個少少錢有乜用
出嚟食個飯 冇故事分享 冇common interest 悶到仆街咁有咩意思?
條女環境好少少住貝沙灣咁 根本唔會睇得起你個百零K 你打多十年工都未夠買人哋層樓
係啲低質屋村女先會俾你份人工吸引
你條柒頭仲喺度沾沾自喜
講緊乜
日本男人都幾鐘意賓妹
貪佢地易溝 submissive洗費平又可以免費學英文 冇日本妹咁要求多多
仲可以改善下一代基因
有d明星都係日菲混血
果然係引戰專家
係咪末日輪要睇個男嘅幾歲……
如果個男嘅30至35就係
如果個男嘅近40,29至35其實係適合嘅年紀
你有冇Sigma male grindset?
約咗啲冇錢港女好似奉旨唔俾錢,問都唔問要唔要夾返

但係同啲有22k人工以上嘅女仔出街都會主動夾返一半,有時話唔洗都係會自動PayMe返

一約出街就現晒形,唔洗問都知點揀
但事實係港女29~35 要搵dee dee
搵靚仔

成日比d 35up 女性chasing
呢d 0 考慮
純粹想知佢地心態

難以想像地
佢地重覺得自己好有貨
腰心腰肺
師兄真係勁,玩 app 都識到女仔,我玩app冇人應我
雖然你幾mean但講得好啱
尤其「出嚟食個飯 冇故事分享 冇common interest 悶到仆街咁有咩意思?」真係窮酸毒撚通病
以前聽人講去到咁上下年紀單身一定有問題

以前都唔信, 結果發現5成以上真係有問題

少數係真係識唔到人
上面啲人仲話佢埋人單
明明就係佢咁嘅人都想搵好女仔埋單
樓主應該出身普通家庭,揾10 皮係飄d但都無得怪佢

如果揾到另一半都揾10 半專業人士, 佢下一代就唔會上黎連登開呢個post
你真係仇男仇到short左
我識個泰妹(普通樣)都嫁咗比個日本仔(好醜樣但穩定工作)
個男仔對佢好好,個女仔都係蠢蠢地無咩學歷嘅

泰國人工有幾低就唔洗講啦

香港人就算月入兩萬住公屋,都唔會餐餐食兩餸飯啦,仲有閒錢去旅行添
講穿咗男人想要高高在上嘅感覺喺香港唔會搵到,bottom layer嘅港女嘅見識都高班過D二三線城市嘅女
其實世上肯定有女版既樓主,咩都無就係得10萬專業人士,但呢個女仔樓主肯定一早FILTER 咗
要靚要瘦 又唔係要靚要大波簡單好多
搵4,5萬嘅女人點解要揀呢個人
政府工D男女關係都好亂
唔使mon住?
如果望落唔似30嘅話係
而家啲人嘅樣比較後生
四十一歲
有個女四歲
剛離婚

諗緊搵廿幾定三十幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞