二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
不嬲都唔係架

但另一半係你一生人唯一有自主權揀嘅屋企人黎
樓主應該溝唔到
咁計既話好多人都其實溝到女
話就話結左婚好多年.但係仲係二人世界所以同拍拖冇分別.
只不過已經有個"家".個安全感同穩定感係拍拖俾唔到.
所以自己都提倡搵岩對象就及早簽紙.bb呢d30歲先諗都唔遲
去d經濟差嘅國家識女

人地咪又係貪你有錢有屋
我係紅字巴打

拍左15年對方都無咩興趣結婚成日話結左咪多張紙有咩分別

問左都唔知幾多年 對方都唔係好在乎結唔結婚….
咪係 咩單身個人就一定有問題呢套諗法已經唔work
新一代興個人主義 躺平
安心感.多左一層唔偷食/唔離棄既承諾.
其實都係
如果感情穩定 都係簽個名嘅事
咁唯有自己tune自己心態

以前我都係咁諗, 其實暗底係對方比唔到信心我所以唔想結
狗屎垃圾放入口一定得
唔好理外表性格
認真覺得,飲野岩就直落,根本唔洗慢慢黎,係得既第一次就得,要慢慢黎既都大機會溝唔到
睇你個人質素
我去越南識啲女都返 MNC,教育水平高,家境唔錯,無必要貪你啲咩
咪就係
一個人其實好爽,諗到要多一個人進入自己既世界就覺得頭痛... 只係有時又需要有少少陪伴既狀態
玩app同人傾計, 做ao就同人講做政府文職
做律師就話自己做compliance個類
ibank話自己做銀行bo

住邊就講區就算, 問有無揸車就話有車牌

頭幾次date咪每人$200 per head食lunch唔好食dinner, 慢慢覺得ok先滲多d野比對方知
我一早就講左呢一世我都會照顧你 就算你唔要我都會繼續係到隨時你叫我就會黎幫手

可能覺得咁所以結唔結都無分別掛
5-9歲都可能好物質,最好3歲以下
所以有d人會keep個紅顏知己
精神交流
但唔係拎黎屌
AO同人講做文職,ACO又話文職,你估下結果會點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞