二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
你自己Kam又狗眼看人低怪得邊個
照下鏡先啦大佬
成班垃圾毒男係咪冇睇過升中四潮文
你地係有料既話條女倒貼返你都仲得啦
大把毒撚好純潔 不過係邊緣人咁解 當冇存在過
現實就係搵幾萬蚊人工都唔夠家庭開支,都要兩公婆返工先夠
咁搵個人工低啲蠢啲女仔咪會要求低囉

你搵個同自己人工一樣嘅女人,要求仲多過你啦,大家平起平坐做乜要屈服於你

嘥氣嘅都

男人鍾意莫名嘅優越感真係要搵個二三線城市嘅鄉下妹 覺得你用iPhone已經好叻好有錢

港女見識得多真係不屑你「專業人士」
咁冇玩過果D呢? 30歲母胎單純情單純男 又要幫呢張圖埋單?
佢唔係要條件相約,而係條件好過自己既另一伴
好簡單, 有時d野覺得貴買唔起, 唔係佢嘅問題係自己銀包嘅問題
咁起馬人地玩過先
有啲事業心重果啲最後都係接人地唔要嘅舊貨
大左無女 先話早知大學識多啲朋友
你要識朋友使撚大學時識
而家玩下戶外活動 去下聚會fd搭fd都識到啦
大家玩埋一齊啱傾再發展,成件事好自然

你係kam撚
就只能夠匿響交友app當自己金牌profile
繼續識埋啲低質女
如果你真係養唔差根本冇可能單身,同埋你可以識20幾歲嘅女仔。
25/26 都應該有另一半入直路咁濟
你嘅期望好合理,完全無需要降低,係你自己點諗
但有啲期許係好定形,係唔公平
等如女唔撈就人哋就話你少奶奶,仔唔撈就係食軟飯
女多仔就係臭雞仔多女就食家
處女好矜貴青頭好閉翳
係無辦法去否認呢啲社會無原因嘅固有概念,有啲女仔擺脫唔到呢啲意念三十心急想早嫁唔係罪,佢只係唔適當地表達,你可以嘗試理解唔需要失望,真係太大落差咪next,去否定一個pool就會偏見咗一啲有質素嘅來人,會錯過一啲岩你嘅人
鍾意錢唔通話你知咩
屌我以為有幾多....
On9
香港大部分男人對女都係兼厚有品架喇
咪收下好人卡囉
溝十歲以下?
點解你想囡囡
你識黎為咩
不如去你諗清楚先啦
我都覺得自己好令人失望
人生無動力 又好多憂慮
只會製作負能量同問題比緊張我既人

都未計禿頭矮少肥鳩單眼皮細眼港男
你收懵咗?
樓主不願面對
有陣時覺得連登真係龍蛇混集
搵10萬蚊好好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞