二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
話law related咪得

啲女通常會覺得咁講應該未必係律師

到時係 又唔算呃佢
其實廢男人即係30歲揾30 k咁上下, 揾名店sales/ 美容妹係好fit

同聲同氣大家教育程度差唔多, 名店sales美容妹都3-4 萬一個月,兩個加埋7-8 萬又唔介意同埋你屋企迫公屋/ 租樓買樓又唔會要求咁高肯住舊樓
乜都答做濕鳩銀行support仔
law related好明顯

大把legal counsel做legal and compliance, 又夠subtle, d女唔熟行唔會即刻覺得你係律師
咁到之後交起心上黎會比人覺得你呃佢

其實點present自己都係一種藝術黎
10歲以下
FBI is watching you
所以佢地先唔洗用app 識人,個圈子好多選擇
學歷同收入先係將人迫入牆角既因素
Ching 做小學老師?
所以條女一到25就要飛
搵返18歲啦,入U/出嚟做嘢女仔心態真係會變曬
係男人都鐘意年輕美女,有錢男人其實可以一直玩女唔結婚都得嫁
不過你如果要心靈溝通就難D囉,唔係搵唔到既,通常講心唔講金既一早比人mark晒,又或者樣子平庸
不過樓主似乎大男人主義,應該都係鐘意聽話既囡囡。咁樣包養囡囡咪算數囉
正常啦 我都遇唔上
屌樓主咪一樣
玩夠就想揾單埋
老實講其實都算唔錯做護士可能30歲都係35-40k
如果兩個都30-40k 香港地正正常常到啦
都唔係, 你玩app覺得低質d女咪呢d黎
男女都一樣
自由
做護士好多都揀政府工

呢個post某d. 廢男人護士係睇唔起

揾返sales美容妹啦佢地
又唔可以一枝竹打沉一船人
Sales 美容妹都有好女仔嘅
25打後 都唔值得溝
近30既都係伏
過30既 大大伏
個啲係唔肯同返同層級既一齊,想搵下有冇人幫幫手埋單
同埋政府工可能都係3-4萬 有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞