二十尾打上嘅港女實在太令人失望

906 回覆
2809 Like 215 Dislike
搵咁多 真既話 交友app成堆女埋身啦
想搵真心咪唔好講自己有無車幾多收入係咪自住囉
樓主一講全部都係搵樓主埋單架啦

建議玩hmd 都幾多專業人士玩
識過律師 醫生 做生意既都有
邊度搵18-22?如果唔想用apps
講緊政府工呀ching

護士返shift好多時都係想揾個穩定唔使mon住嘅男人過世
想知巴打係咪講緊我
咩年代唔通叫朋友介紹

講埋d野老土到
有保留
有朋友正常女仔,廿到尾先被分手(因為對方出軌)

玩app唔係冇正常人,只係比例好少,遇唔遇到睇個人運氣
B呢類以前溝過真心恐怖,呢d女人真係黎搶你身家,有d更加係睇中你屋企其他野先埋你身,絕對係引狼入室

幾飢渴都好要諗下溝緊條女會唔會傷害到自己屋企人,你唔介意做狗要諗下你老豆老母見你搞到咁折墮會好心痛
樓豬後生時玩到夠 而家想收心
但又冇咩出眾 係得錢
然後想用錢去吸引唔貪錢又高質嘅女人
情況就似一啲港女恃住有幾分姿色 就揀三揀四
揀唔啱心水 就話而家啲男人冇個好 膚淺淨係睇樣
你中意啦盲撚
其實一個有質素嘅女人可以通過觀察言行舉止就知對方咩料你唔想對方貪你錢但點解一開始要用收入做自己selling point呢?呢啲咪吸引力法則。
好多臭雞都比個臭閪老母教壞 拉籠
傻豬黎既,
靚仔但冇錢, 只係俾人當人肉假狗

最後都係會玩夠想定落黎
轉溝仔囉
玩hmd就算點專業人士應該都係約炮
一問你返咩工都知唔會咁少啦
一個優點只係得錢嘅男人自然只係吸引到啲眼中只係得錢嘅女人,有咩咁出奇

Oh 仲要所謂有錢都只係你自己講,三五萬都叫過收入中位數,但叫唔叫有錢真係見仁見智
答佢Office工
都認同
樓主搵100k都係普通打工仔,
識人屋企比左幾個物業佢,
樣正常,高度173左右
30歲還是拍散拖/單身狗
最尾求其娶左個樣好似男人既女人做老婆
佢仲要話無得揀先娶佢

如果女仔唔貪錢,純良個類,
對男仔既性格要求好高,
另外就係睇樣,都好多女仔外協既
值得各自散啦有得仆咪搵佢
做唔做運動?
羽毛球 爬龍舟 網球 跆拳道空手道 射箭 一撚大班女
跑步就唔好 好多都好老

藝術興趣班
陶瓷油畫嗰類 個人覺得因為依啲一人一個位要打破依度隱形牆會怕尷尬

一係工作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞