True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
你pixel7 support aptX 都夠做 照買呢隻耳機嗎
音質好似好好 又平
有冇邊款塞耳式既藍芽耳機可以介紹黎用 續航力要夠耐, buget 400 蚊內
大家覺得戴落最舒服係邊一隻
Linkbud S/Jabra Elite Active 7
夠輕
好奇有冇人用緊final ZE2000?同ZE3000比應該點揀?
用緊2000 之前揀上網睇係3000人聲好啲 2000好似係樂器bass嗰啲好啲(唔係好肯定
因為自己聽開hip hop嗰啲對人聲中高頻嗰啲唔太高要求 所以就揀咗2000 用落都無乜問題 音質幾好 雖然無anc但係入耳式本身嘅物理隔音對我已經好夠 係佢個control panel唔太好 掂一掂就有反應 有時頭髮卡住想搞搞就會hi到個掣停咗 除咗呢樣以呢個價錢嚟講真係無乜問題
有冇人用過UE fits或者Logitech G Fits?
我見review寫話戴得好舒服
想知佢音質 同隔音如何
啱啱去完返嚟
E-earphone都唔見有啵
15/6 先賣街
7月頭去東京,應該到時順道入手
https://www.biccamera.com/bc/item/11384045/
我都應該係,退埋稅$1850左右,好似唔值多$1000買個保用,如果香港賣$2700
睇完呢個youtuber 咁詳細介紹都真係幾確定轉用佢,之前用 IP7 第一代用左兩年(忍受斷線不停重新放入盒再取出連線都忍左兩年)舊電開始打柴
https://www.youtube.com/watch?v=fIB43UV0Zy8
去旅行跌咗耳機要買新 本身用開McGee ear one
想搵返冇棍、降噪好、聽歌為主
有時聽鋼琴、小提琴,budget $1,000左右
請問有冇好推薦?
點解冇人推 ZE8000
noble mystique 聽86 avid 同好多歌高頻就拆
係耳機問題定未開聲
買左一星期都冇
啲聲真係太特別
日馬要代購先買到
你用咩codec?LDAC?
呢度舊post意見好兩極,一係勁like一係一試就放低
試下囉,確定下係咪硬件問題定codec
較咗長期990kbps?
耳機嘅嘢係咁㗎啦,佢又中高砍一刀,iphone駁佢調音又唔算好,開咗8K聽落同同級嘅產品比又差不多,是咁上下
暫時最好聽
sony 電話 8K sound+ 96Khz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞