True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
會係會但我又覺得唔係真係咁易斷
呢隻我都有諗過買sigh...
LinkBuds S 有巴打提過要撞手神,係咪真㗎,因為本身都有興趣換<$1k嘅機
師兄linkbud s 邊到有一千蚊機
淨係見到1199
你google下或者上price.com睇下
https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1503905.html

今日日本都開始有az80消息
入面有demo mic test
係cafe聽落az60 同az80差唔多
但有wind shear差好多
AZ80 36,600 yen 計落差唔多$2,000港紙,個價仲平過美森... 真心吸引
隻bose Qc earbuds 壞壞打
聽唔到電話好細聲

有冇1000左右 防水有降噪實體鍵既耳機
機放褲袋hi 到佢自動播放
等first release開箱再睇下有冇大bug
真無線用2,3年就壞其實都算貴 隻gemini把心一橫sd上大陸換電重生
又係左耳?
點解個個都壞左耳咁神奇
唔抵買
mtw3都繼承左前兩代壞左耳嘅傳統
我個隻左耳耐唔耐會發出1-2聲「波」聲
拎上代理會唔會有得換
想問下我隻AZ60, 連盒差滿左放住無用 3-4日一帶就耳機無電係唔係D電開始打柴
定係平時差滿左唔用放係袋,3-4日都會無電,好似係近排先係咁,可能呢排少左用
我之前試過攞出嚟有一邊冇叉過電咁,我reset對耳機,搵酒精紙抹吓耳機同盒嘅叉電位又得番
Thx 試下先
ath-cks50tw 香港邊度有貨
有冇耳機搭巴士/地鐵 對方都聽得清楚
用過Jabra 75t 同 85t
85t對方話完全聽唔到
75t都聽到小小 但都係聽唔係幾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞