True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
好多人係買左az80,但唔代表用過85t, 又點比較
邊方面?
聲我個人就中意Az80清淅同自然啲
ANC 就xm4好啲
但戴得舒服(某程度上都個人),通話就一定AZ80
特別係xm4個通話,有時好飄忽,一時嘈一時清,當然如果完全唔通通話可以唔理
不過sony個彈性音效處理有時都幾好用,呢個係technics 無既
耳機本來就係好個人,親身試下最準確
pi7 s2 經常連唔到電話,要放番入盒再拎出黎先連到

az80有無呢樣問題
好相似,又係一大粒
有無師兄有試過Soundpeats Opera05
見佢一千有找又有hi-res認證好似幾抵玩,想睇下d聲點,買黎送比人
hi-res認證無特別意義
咁即係買返nura true pro就得?
其實85t各方面我好滿意,唯一係一近電流、商場燈就一定斷線
gadget gang 吹捧 SoundPeats Opera05 上天,話$999 有貴一倍嘅質素
終於一落機就去最近既bic camera台場店買左AZ80,有免稅但無得用9折 coupon ,$33,300 yen 埋單 ,HKD $1,764 左右 ,順便去左一直好想去既山手線新站高輪gateway 同飲杯Starbucks 新野
本來都諗住az80做後備
畀你講一講
都係等埋xm5仔
z1r捱住先
有無人留意日本仔瘋狂吹奏既 COREIR -コレイル- BRASS 耳膠
AZ80 換左音色係咪真係有佢地吹到咁正
想問有無射程遠穩定,續航力4粒鐘以上,跑同跳都唔會甩,for聽podcast所以唔重視音質

budget2000樓下
Wf-10005 7月尾出,賣街2千中

Linkbuds s 咁既樣
是咪真料ar
定又係月經,我已經等左好耐
每個星期都有人話今個星期
az80配最近幾熱門果隻coreir brass又幾好
衰在太難買到
如果有人有興趣既話我親身感覺coreir brass M碼大過原裝L碼少少
Az60 入手 Amazon $118鎂
想問xm4過左保養整盒幾錢
我之前用開mtw3
無聊拎左xm4出黎用
個盒得1%電 我同日叉到93% 放工再拎出黎又得返1%
你買到咁勁
我揾fd去老秋bic cam同yodobashi都冇
有線耳機我用佢覺得麻麻,低音減得太勁
耳機好似9成9唔洗錢
盒就唔知
haha 唔係勁呀,只係羽田到埗最近又係果邊行逛完先返酒店,咁就順路買埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞