True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
豐澤,買完好似就無貨
靚真係好正,特別佢個AAT
完全就住你聽力有問題部份修正,
細節位出返晒黎,一聽就完全屈晒AirPod Pro2 機。
係個ANC未夠勁,未聽過AZ80無比較過。
但有個最大既缺點,就係貴,同埋可以叫做22年既產品…
女仔耳細既話 connection同傾電話為主 非入耳係咪無咩選擇 有無入耳/非入耳推介比小弟 2k budget iphone用
AZ80用家 可唔可以分享下你地聽咩歌多 點set耳機個EQ
聽藍芽唔使買dap
最多你可以試吓買一隻aptx adaptive codec usb
因為三叔好似得aptx hd 睇吓係咪真係有分別
每半年要擺低整兩個禮拜都煩啦

永不錄用啦Sennheiser
electro pop
indie folk
用dynamic覺得幾好
我用dynamic都覺得唔錯
想無味精就直接direct
https://www.eslite.com/product/10052207802682411771007

暫時未有台灣人評測Nuarl Mini3,日本網站有少量,評價唔錯

將來可能係性價比高嘅選擇
Nuarl嘅嘢多數都係好評嘅
想請問依家鐵三角 ATX9 係咪已經由最推介俾其他取代左
爬左幾頁文都唔見大家討論佢
xm4未壞見到個價都差d入左手
想問a60-k , a60m2 有咩分別 見價錢差唔少..
az80邊到仲有現貨賣?
k係舊版, m2係新版.
上面有師兄話聲有傾向az80, 至於有冇新function我就冇特別研究了
Ching 咁連線同講電話得唔得?
呢度好似鍾意新出乜就講乜
想問依家ATX 9 係咪仲值得一買 聽完覺得好正
希望有Ching聽過/用緊,我冇
想問之前買咗HIFIMAN Svanar wireless 既巴打,除咗anc廢之外,用落仲有冇咩缺點
覺得好正咪買
等唔等AZ80 好?定買AZ60M2算?

平時通話多同想要3 機多點連接

而家係街用緊Jabra Elite 7 Pro 聽 ,開左ANC 都好嘈
我買咗日水,覺得唔錯,斷線比 JBL Tour Pro 少。但都唔係 Airpod Pro 2 穩定。
ATX9 聲唔錯,電少少弱。

利申,我用 iphone 13 pro,Qobuz app。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞