True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
mtw3 無啦啦右邊差唔到電
有冇人曾經有咁既情況
有無人試過帶住linkbuds S做cardio 會唔會好易甩
地區唔同啩
隻隻都係咁㗎啦
想問油耳撚有咩推薦

之前用既mtw3, xm4

每過一排就有耳屎塞住,搞到大細聲
要定時拎出黎抹

想問有邊隻好用
有,寄去整
香港好似仲未有任何地方有得買AZ80
其實我一直有個疑問:如果我手上只得320k mp3,係咪買太靚嘅TWS係嘥錢?
同問我上YT聽添呀~
用緊liberty 4 ,暫時2k樓下都仲係無敵
唔係,其實音質上都係有好大分別,如果你d歌全部都flac,但隻耳機廢,一樣無用,320k其實唔算差,一般人聽幾隻唔同嘅耳機已經聽得出個分別,反而同一隻耳機,同一首歌,聽320k mp3同flac版本,可能好多人嘅聽感都一樣,聽唔出個分別
咁都好D,將來有藉口upgrade
利申:用緊Nuarl N6 Pro2,個人覺得幾好聲,不過鍾意bass重嘅人應該唔啱
建議先清潔耳仔,再戴耳機

利申油耳
已經盡量

但夏天好易出耳油

積住積住又係塞

油耳撚慘過做雞
濕紙巾or Overhead headphones

呢個係我嘅做法
唔太熱我都會戴overhead
320同flac主要分別我覺得係聽得多好多細節,同首歌高底音無拆聲,電流聲等等

tws貴小小既機都聽得出既
夠清
換機聽得出分別(x
換機聽到調音分別(o
用緊舊RHA turewireless
左右耳分開左 當兩個devices咁連 得單邊聲
有無巴打識點連返左右耳
用左網上搵既方法 長禁十秒熄左入叉電盒 都好似reset唔到
等XM5定買az80好
對xm4跌左落洗衣機壞左
真 衰懶唔抹下個耳機 乾耳都塞爆耳屎啦核突到爆買幾貴都係倒錢落海
, 唔掙在等埋xm5睇下sony玩乜
Hello 新手想問下係咪剩係得hyperx soundcore jbl 有出2.4g dongle 最近睇啱咗jbl quantum應該買air新版定係買anc版?仲有冇其他推介?基本上低延遲 900以下就ok
巴打放唔放個充電盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞