True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我喺PanaShop 預訂要7月17先出貨
仲要2200
電器幫都無晒啦
我幾日前去51試完戴幾舒服
周圍又無貨就直接PanaShop 落單
咁係幾舒服ge, 特別係以咁大粒黎講
盒背應該會有張行貨貼紙,銀仔大細
尋晚最後一對俾我訂咗
啱啱收到貨

唯一唔好係Multipoint連3個device冇得用LDAC
所以我決定連2部電話Android+iphone,唔連ipad

ANC冇Bose咁勁
但好過AZ60, MTW3, Airpods Pro 2
以上咁多對我都用,係Office試咗
收工搭地鐵再試
我係壞右耳,加壞盒
佢幾代舊電都好化學,一排唔充電就會壞
我壞左耳
用親都一定壞,變左定律咁
唔介意價錢
唔需要通話,anc有就得
純要音質好,聽acg多在意人聲同中高頻
推薦邊隻
等你好消息
用緊pi7 s2,你聽女聲 acg jpop應該應付到,但連線質素就差D,az80未買到

mtw3都可以既,但好易壞
最近見到marshall出左白色好好j
但音質方面係咪完全唔值得考慮?
呢家用緊airpods pro
用緊 XM-3 想轉黑色 nothing ear,點睇?
係地鐵車箱都係Bose贏晒
AZ80隔人聲好咗,好過AZ60
架車行緊果D低頻聲就隻隻都差唔多
隔人聲我覺得Bose >AZ80 >AZ60=MTW3 >Airpods Pro 2

P.S. AZ60我用咗Comply耳棉,其他都用返原裝ear tip

Nothing 完全唔值呢個價,千幾蚊大把選擇
見1199以為幾抵,唔該你
收到!
多謝!!
多謝你分享
我成日見啲人話AirPods pro 2 anc 好我真係r哂頭
明明我自己都有一對,我覺得anc update完變到好廢下
Airpods Pro 2 ANC隔低頻係好勁
但隔人聲真係唔掂
搭車遇著幾個支那大媽係度鬼殺咁嘈
完全隔唔到
部sony m3今朝壞左
諗住收工去買部AZ80
點知price.com果度間間都話賣曬
仲有邊度有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞