True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
每日都會有人答下星期
最近傳就7月尾
想問下各位巴打點評價nothing ear 2
最近想入手一對藍芽耳機,射程1k
冇計,好似上左賊船咁,整一整又話3個星期
唯有保養內盡用
流浮山刀手專用耳機
吹咗有冇半年?
聲底好唔同 px8岩主流口味 有節奏既歌
bathys聲場大 我覺得真係純粹聽classic 同live為主
重點係呢個天氣出街用bathys會想死 太大舊
Btw 啱啱去到福岡 博多間yodobashi都冇az80現貨
人在日本行左轉bigc, 好似無咩野抵買
有無推介
px8唔熱咩
對比xm5 bathys好好多
用開xm4轉左az80
個感覺冇upgrade 到
調音sony 啱我口味D
az80低音唔夠sony 之前睇巴打講都預左
但高音都上唔到
人聲又偏細

其他巴打又讚
依家懷疑緊係咪我對AZ80有問題要攞去整
等weekend 出去試下d demo 睇下個分別
我之前試都覺得az80人聲偏細 同fokus mystique一齊試
有無試埋/過 pi7 , mtw3
我覺得pi7 D高音唔掂,壓出黎咁,唔識講,大耳牛應該好小小
Sony xm5 開始減價?
sony 啲野,官方價減極都未追到街價
我自己xm4 轉AZ80 主要係XM4 戴得太唔舒服又重,幾好聲都無用
XM4 ANC係好,但係通話又太差
強烈建議az80用家試埋coreir brass耳膠
用完番唔到轉頭
聲upgrade?
Pana shop打嚟話要八月先返貨
其實介紹az80 嘅係咪打手黎
試左唔掂?
之前預訂咗嗰批?定係未訂
我應該係我個 fd 個打手,日本旅行第一日台場bic cam air 入手,之後每日搭JR 同地下鉄長程都帶黎試都無斷過線,未煲開已經有8成之前用開果對 Pi7 既聲,個抗嘈又無乜耳壓,佩帶舒適程度同連接方便度真心直接KO Pi7 收晒貨 ... 對Pi7 真心用到炆成日連得一邊又要放返入盒拎出黎睇下好唔好彩連得到又會成窒到唔想聽... 之後我個fd 臨走最後果日再返去台場睇下仲有無得買,去到尾果間bic cam air 問 (有兩間我係頭果間買) 點知真係仲有一銀一黑,佢買左黑色岩岩好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞