True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
az80 dma之類舖頭有得試未?
有冇ching可以比az80 pi7s2 同mystique 音質
強姦對耳仔即係點
az80音質如何,好過XM4?
研究左陣終於知點解
原來touch落去可以獨立較對耳機既音量
姐係手機同耳機個音量係分開
連線穩定嗎? 各裝置間切換使用時如何?
AZ80 >> AZ60M2

喺日本兩隻一齊試,分別都幾明顯
有冇得大概講下差幾多 本身想買az60m2
AZ80個ANC同AZ60比有冇進步?
AZ80 分析力高一級,ANC 隔音好好多,試機隔離有部電視都隔到8-9成

AZ60m2 樂器聲有啲糊,不過整體都唔錯
我睇review都係話80個anc好啲
唔知香港有冇得試
有冇ching 有睇Denon Perl Pro?
60同80爭唔係多錢,正路都買80
日水差500 港行隻60定得好貴先差得少
今次日馬買az80珍係中伏
價差唔多 但好遲先寄
寄到返腥港 行貨都出緊貨
Carousell 果d 3000 行貨fake 撚晒
Technics EAH-AZ80
US $299 = $2,341.39
TW NT$11,990 = $3,032.52

點解台灣咁貴
https://youtu.be/K_3ilc4pO90 呢個睇幾好咁
想問下有冇人知如果隻anima anw01本身有裝期間限定聲,然後新電話裝個app連落去嘅話會唔會冇咗個聲
利申用緊MTW3
睇完決定聽日去買AZ80
跑步用運動耳機有無好推薦?女仔用 細耳
Sony WF-1000XM4
Sony LinkBuds S
呢兩隻點揀好 我知黎緊出xm5
但我預1000左右 見到xm4都減得好勁
邊到有現貨
平時番工經過最多人既位同埋某d紅綠燈位mystique都一定斷
反而az80冇斷過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞