True Wireless真無線耳機討論 (70)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
領左上去保
前面已經有人同case
搞乜鬼野 個左邊突然仆直?
領左去日本但無乜用
返黎就香左
隻耳膠用一排會出銅綠
Az80用家們,想問下佢個multi point 功能係咪可同時出兩部device 既聲?
入手az60
無試過az80, 但用過az60同用緊az60m2
唔評音色,因為其實tws 我都無乜要求好過AirPod 就算。
但係anc同打電話明顯有進步。本身az60係街傾電話對方好多時都聽唔到,但m2就真係傾到電話。
ANC都明顯好咗。用開b&w px7,比較起嚟az60m2都有7成咁上下。
但唔知係唔係iPhone whatsapp個錄音同傾電話收音有分別whatsapp錄音就有啲細聲同多雜音
提升係有,但大唔大就好見仁見智
btw,點解唔自己直接去試下
多謝巴打
用緊gemini 考慮緊換linkbuds s / AZ80
我都係咁
冇聲冇燈好似叉唔到電咁
想問下係咪冇得自己搞都係要拎上去保養到整
等XM5
兩隻而家價位都差幾遠
睇黎係 點解個個係係咁
佢係同時連兩部device,但同時間只會出其中一部嘅聲
Sennheiser Momentum True Wireless 3

平左好多 仲值唔值得入手?
唔怕壞單邊同間代理開放時間西嘅話可以
啲聲唔會差得過az80
係取向唔同
新買左pi7第一代
得單耳有聲 係咪智障
唔識得二隻一齊連線
想要隻穩定唔疾 連到2個device 通話好
價錢唔特別貴就得 不過現家linkbuds s水貨價$789 又真係好吸引
各位磚家

想知入門打機買Xbox 個 wireless headset點樣?

定係有冇其他好介紹,主要攞來打fps game。聽腳步聲用

有線都可以㗎
$789 咁平?我google搵唔到
Metoo#
過咗保,有一邊完全充唔到電,過埋保整又唔知要幾錢….買az80算
mtw3唔係2年保咩,我頭水買都要下年5月先過保
仆街,唔通我記錯
但我前日又入左對az80
因為我無留單,見用左好耐,諗住應該都過左保,屎興興去買新耳機
我一出第一日買都未過
所以上面話佢有兩年保算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞