(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
完全同意
如果你勇今年揸住探花籤 會唔會有唔會啱心水嘅人想要
Butler最多咪verbally狂屌 點會打自己隊友
有狀元簽都係攞去trade星㗎啦
潮狗幾撚時落去無罰既話playin都無份打
幾時打隊友變成合理化
係莫蘭特個撚樣肉9酸姐佢就躝落黎嫁啦
JT算唔算新一代順風球王
淨係佢講無意思,要俾人打嗰個講埋先得,咁應該有排
就算唔係NBA 都未必會講,你係咪想聽到d野令你覺得仆係抵死應該被打?如果唔係有乜好期待
真,雙J持球唔會一個series內進化㗎喇
戰術上熱火壓制,係睇吓塞班友三分會唔會爆發
大家覺得聽日支雞癲啲定勇湖game 3支雞癲啲
兩個斬分仔only
同譚比反而booker依家見到有大將之風
見到依d屌到廢事
有人反問點解梅成日剷肥仔又成日打底都無罰
然後無人覆機
熱火紀律咁嚴
仆既態度Bulter未出聲已經俾spo屌爆
仲要打到咁既閪樣跟手俾油頭trade撚埋
塊湖2-0之後GM就唔出片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞