(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Draymond成日幫吾皇打j,其實湧迷有咩感覺
當初LBJ有講過magic johnson三顧草蘆
佢話見到隊波咁有天賦所以join
可以俾d經驗班年輕既talent
個時我已經心諗咪扮野啦
肯撚定好快trade曬班潛力個換star爭冠啦
Naz Reid
場上唔放水, 話知佢場下幫沾狗含撚, 睇波就睇波
唔止佢啦
根本成個NBA 日日都幫佢占打J
打再多嘅J都好 唔係佢嘅就唔係佢
佢好似ufa,無cap無機會了
咁鍾意單打下場同小肥懷一樣
講緊另一隻
季中雀屎大特價過咗就無嫁啦
唯有期望完季會有隊重建放人(e.g 速龍/公牛)
依家簽一件正常非底薪嘅空間都無
如果留仆同綠
咁姐係放klay啦
完全唔明點解會有人迷占
隊波低潮時就扔低自己隊去組團
老左又刷數據唔防守自稱goat
又要懶喺social justice鬥士但又對住中國又diu9人出聲
兩隊都唔似會重建
Jazz 果陣好似得JVB 岩我地
咁人地老友,有咩計,球迷係咪要管埋球員同邊個做朋友

沾狗上年都幫咖哩打J啦
多JVB已經好好多
對湖少咗個人守curry
多咗個人守AD/rmbj
依輪佢地愛隊俾人屌
除左屌湧狗寄生之外無第二句
咁多隊波得湖人有內線
肥仔Gordon都係三分射手黎
話說宇宙聯合軍去左邊點解無人撐湖
佢哋會話Curry Durant Giannis果啲又係唔出聲
變ut討論區
咁無既,佢始終真係勁,一定會有人迷
同埋佢每次轉隊清 young core 換星都拎到 champ
佢點計都贏,由其係時間耐左更加唔會有人講佢,只會討論佢幾多 champ/mvp
一係冇人要一係唔想放
j.brown嗌trade me可以諗諗
過咗半個月情緒應該settle咗?想問勇迷仲係咪想炒Steve Kerr
湖fans連我地屌自己友都唔俾
話我地咁樣對奪冠功臣
潮狗放暑假
今年塊個陣真係完美
Prime Joker加Murray復出巨星級表現
AG,KCP,MPJ成班先發都係頂級
就算我地係上年個陣都贏唔到今年既塊
年年都有人講使乜咁認真
同屌柒廢鳩唔練進攻, 管理層唔簽中鋒一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞