(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
唔揀中鋒
除咗Trace-Jackson Davis,其他都唔係各預測網站嘅頭30名。大機係2W/2輪買pick揀
我勇傳統無中鋒陣嘛
再黎多幾隻guard 一於一二陣都玩4g
重點係勇而家咁嘅情況真係唔知有邊個係有最大價值可以換到即戰力/ 潛力股返嚟
呢個係勇問題
成個體系淨係做到一班只有自己啱用嘅綠葉出嚟
好聽就話按步就班
唔好聽根本拎班後生嚟陪班球星操
無球權無時間之下根本限制佢哋成長
Trace-Jackson Davis 係好好嘅即戰力,除咗無3分
6'9高手長,嗱唔好見佢手長又打5號位
搞唔掂勇士套戰術都唔算係即戰力
變左另一個懷
勇Pick幾多個人返嚟都唔撚會練
咪係pick完都係坐bench,有撚分別咩
差好遠,佢打滿4年大學,最後一年20+ 10+ 4+
球皇片 都睇到佢有良好空切意識
finishing 幾好,防守唔會亂起手,會善用自己手長優勢,有啲串連能力,係射波差啲。
咁即係常規賽有啲用,季後賽DNP
要件廢佬做咩,AD可以考慮
睇佢上唔上到位,我都幾睇好佢,由其是pnr識分波比射手。
Pick完返黎過一排扔你落g-league當train你
你係新仔會點諗
Pick完你返黎扔你落g-league
真心痴撚線
Kerr:6'8以上必需打中鋒
你無諗住捧佢簽佢來把撚呀
佢係首席太監兼五毛
廢鳩同klay減薪都唔掂
真係要送走仆先勉勉強強清到
但依個時候要人食仆又一定俾人獅子開大口
curry都係唔會有罰球
當年KD都多罰
但嚟到勇都小咗罰球射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞