(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
冇左 Myers 的話唔知三巨會唔會解體
想睇curry博多一冠
毛古
PBJ同魚鮮
唔知開季會剩幾多個
我都想, 想佢拎第5冠多過 LBJ
都係好事
好似官宣離隊
出年應該無3老了
幾點開
聽日當地時間下午1點
即係香港時間凌晨4點
講緊聽日即係30號今日
準備睇仆少溜冰成季
Spo真係屌打廢kerr
成隊個discipline好到 我地就要靠
大清gravity
又唔可以否定曬kerr既
兩個風格都唔同
Kerr建隊搞大方向野先係佢個範
你俾隊魚腩佢教就食得屎
Spo就係傳統型教練講執行性
你俾隊星佢教可能又唔掂
Lbj Wade Bosh
lbj想炒佢炒唔到
人腳嘅問題 老弱殘都有
熱水都係老弱殘除左bam之外都係underdog butler都係underdog地變左巨星
Kerr臨場好弱
用人又保守
唔知係咪俾懷仔搞到對新仔有恐懼
勇真係新人地獄黎
古仔毛成堆順位唔低
入左勇就扔撚曬入g-league入面當練人
唔撚夠人用就叫返黎出黎衰撚過condom
仆依d就好彩放養成功先有位上
但我諗kerr都無咩plan過佢條path淨係當佢即戰力咁
所以仆搞到咁我諗佢都有一部份責任
仆係好彩2019 2020 klay大傷 簽埋啲隊友又廢又唔夾 佢先有得上一隊練 你會練wannamaker定係poole
所以我咪話仆好彩
其他新秀係依隊波真係少機會
毛好慘兩年黎完全睇唔到隊波想將毛練成啲乜野 regular完全唔出 但playoff又要佢打十幾分鐘on9 kerr
出面吹到bob myers confirm 左走堅定流,個記者會4點開
咁放g-league又唔係錯嘅
咁本身勇士體係都圍繞curry
仲有Green Klay
加上舊有KD新有Wiggins
基本都係得5號位可以唔係必然正選
跟住2個新加人老將要練陣容
Looney 再食時間
之後先有時間練新人
放哂新仔入嚟唔係問題
唔好打季後賽咪得
咁Poole就 正正食正勇士低谷

放g-league 練新人真係錯?
由揀新人到開季得幾個月時間熟習
記住係勇士體系喎
同埋咁多年新人
有幾多個真係可以
即刻有好表現同時又好成績

放g-league未必啱哂
但咁先有時間練戰術
先可以有無限開火權同練新嘢
仲可以操大隻啲
因為佢哋唔會跟主力球員走圍飛
時間自然會多咗

咁其實傷哂唔夠人用咁阿豬阿狗都要上啦

咁kerr都唔算無plan過,你睇regular Kuminga,由第一季到上季,定位同作用嘅分別就明,唔多講啦。Moody 就

不過要屌Kerr就真係Playoff 唔L收Klay

即戰力,你唔會話Kuminga Wiseman,PBJ係即戰力材料呱。真係近年勇士新仔係即戰力,真係得Jordan Bell,Paschall,Moody (我個人覺得唔係)

都係個句,你練新人基本都要放棄戰績,要戰績就要放棄未來,兩條線同時行,今季勇士都證明咗係唔得。馬刺練可愛都做唔到季季入Final同有冠。

不過Poole 今年轉變,就好似當年Jordan Bell 咁 有冠後就囂咗,太易得到,唔會珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞