(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
熱火 會唔會做第一隊黑8冠軍
塞真係露晒底,雙探花處理球嘅能力見晒頂
熱火好似上年勇,靠優秀嘅團防食死雙J
jb真係硬撚到
熱火嗰兩個射手真心準
Btw 我勇有得打未為輸
而家Butler 打到咁,冇人記得佢兩年前打得柒俾鹿sweep
所以今年特登走線打東岸一哥
BOS教練都冇乜戰術轉變,一破唔到防,就單打。
上季J brown 都打到曉飛,Tatum東決幾Fit,但今年真係不進則退,比熱火復仇。
今年連adebayo 同 lowry 都百屌成才
有巨星就有仲有機會, 睇吓把唔把握到Curry最後幾年
一無udoka 調度 防守 所有野都差晒 成隊波防守差到係連smart 守波都差左1個level
再加埋tatum 呢件垃圾打唔到逆境波
好心調返Brad Stevens落黎教算啦 一係就正正經經搵個教練
成班老臣子霸住嗰位同人工 點把握

下季唔走一兩件只會同今年差唔多
又狂用two way頂
廢鳩我唔太擔心, 佢下份約唔會大得去邊, 加上為贏波佢係肯去後備

Klay就真係麻煩, 三個入面佢最想證明自己, 下年仲想入全明星攞頂薪, 要說服佢轉型會好困難
塞既陣容唔係好多師兄成日想J架咩,無明顯防守弱點,多WING, 又有護框手

做咩變左無咩著數...
個陣係靚喎, 係差個可以打巨星波嘅大佬啫
睇咗今朝場波 熱調整/戰術/心態都好過塞 仲有jimmy fucking butler 贏到塞絕對唔係-6
有冇人覺得adebayo 幾好,幾岩warriors

大把人啱勇士, 冇一個簽得到咁解
傳波好左,defence 又好,其實係replace green 最佳人選之一,純粹9up
俾jimmy屌咗幾年
今屆真係好喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞