(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
冇, 佢要做外線大閘
Klay增重頂4嘅可能性仲大
一把年紀唔好搞咁嘢啦
一陣增完重冇晒手感
Jaylen brown
佢唔頂內線防守更加冇佢嘅位置, 守後衛講緊連reeves都可以輕鬆過佢, 前鋒又多跳跳虎體能怪
same根本大家知佢咩料
唔出聲同屌出聲嘅人爭好遠不過太監話一鳩樣
agger正如以前勇可以戰勝哨子 所以先做到冠軍
klay頂4?我驚佢直接收檔退得役
明明上年隊隊都話剋勇士,今年轉晒口風
同埋打塞唔關好唔好彩事啦,塞點都係上年東岸頭二
自爆係佢廢啫,打勇之前雙J一路carry ,係勇先守到雙J失智
點解要discredit 自己個冠軍?
champ就係champ
就算塊今年champ打狼打腸對面都有傷, 熱火黑八幫手清走晒東岸強隊又算唔算好彩
champ咗冇人會理呢啲
都唔係啦

上年打殘陣塊冇乜嘢好講
打熊前話人哋格食格食住我哋
打當值同塊咁上下
打塞又係話人哋硬件贏晒
每隊冠軍想repeat都係要賭㗎啦, 今年champ完下年就包贏咩

係就唔會咁少b2b champ, 王朝就唔會咁值錢
其實佢話有天賦嘅意思係好用做籌碼嘅天賦
唔覺 上年成隊勁多一格 值得champ
塊傷兩件係慘
但熊無左渣仲難打 想佢有渣多啲 1. 易打啲 2. 無藉口
其他咩剋唔剋 人地去到西決總決都唔可以話廢啦
淨係Klay守brown嗰種態度今年都唔見晒
咪係 仲有正常唔搞事嘅poole opj 查
淨係認可我勇係宿敵 金塊呢啲就寧願留比熱火
籃球要求身體質素依賴太高
好多野身體唔起peak 就做唔到,始終NBA 係高手過招
谷到一年身體回落少少就謝皮好平常,特別你唔係核心個位,邊有咁既意志
禮讓好孩子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞