(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
暑假攞得出手嘅籌碼頂盡得Poole 古 毛 2026同2028兩個frp係值錢, 其餘PBJ Rollins 今年個pick呢啲頂多叫添頭

呢個package最多換到啲兩三線all star, Top10 level嘅唔洗諗
唔好咁 俾下面啦
爛約換爛約
Ben Simmons, Gordon Hayward, Tobias Harris
你地要唔要
熱火人腳好似弱一截?
小牛當年有冇咁多undrafted players
真係頂你唔順
呢幾件picks都唔使出, 就算淨係出poole對面都爭住同你換, 爛約都分層次
真係要trade星嘅話, 適合勇士資薪上又match得到嘅市面上暫時得Siakam Towns Porzingis 呢幾件, 唔排除打完playoff有其他隊解體之類
9 吹時間 至少幾個月
公牛好似散散地
有冇好嘢執
簽個底薪grffin囉
其實Vucxxxx唔錯
整唔整到佢返黎 好似完約
FA簽唔到, 傳統中鋒都唔係幾啱用
冇空間
Vucevic有三分 算係俾到spacing
if 金塊爭冠失敗 jokic失去耐心 我地用仆單換
有無得諗呀咁多位師兄弟
當初講情懷俾大約都預咗有咁嘅一日架喇
而家係衰在季初諗住雙線點知仆直
換走咗聰明仔又換唔到啲靚牌返嚟
你唔郁KT, 綠或者AW根本就無可能洗到牌
死局嚟
換潛力又俾人屌浪費咖喱最後黃金期
唔換就下年分分鐘連PO都入唔到
呢個好笑
就算nuggets 今次fail, 但打出嚟都有冠軍相,點會亂咁trade
要爭都唔輪到勇
其實冇出事
係七千萬射到屎咁先輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞